LIFESTYLE     16.02.2020.

Od večeras nove epizode „Južnog vetra“ na RTS – u!

Fim „Južni vetar“ zabeležio je rekordnu gledanost, a sada nas očekuju novi uzbudljivi događaji u seriji! Nakon emitovane četiri epizode, koje su bile sastavljene od scena iz filma,  spremite se za nastavak od deset novih – svake nedelje na prvom programu RTS – a u 20:05 h!

Nove epizode su snimane nezavisno od filma, a glavnoj glumačkoj ekipi pridružio se i Vuk Kostić. Pored njega, deo serije su postali i nekoliko inostranih glumaca, poput Paskvala Espozita – zvezde serije „Gomora“.

Reditelj Miloš Avramović o premijernim epizodama je rekao:


U novoj sezoni imaćemo deset novih epizoda, što je za nas bila velika stvar, jer smo mogli sad u seriji da preskočimo objašnjavanje likova i da se fokusiramo na neke njihove intimne priče, probleme i sukobe i da se time bavimo 10 sati.

Miloš Biković je istakao da su pokušali Maraša, lik koji on tumači, da prikažu u drugačijem svetlu, stavljajući u prvi plan njegov unutrašnji naboj:

On sam pokušava sebe da sagleda u novom svetlu i da ne bude to što je bio. Pokušava da se promeni. Koliko će mu to poći za rukom i kako to izgleda, to pratimo u tih 10 epizoda. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ