LIFESTYLE     25.05.2019.

Novogodišnje odluke – da li ih poštujete?

Bliži nam se polovina 2019. godine, te je pravo vreme da proverite svoju listu novogodišnjih odluka! Da li ste prestali da konzumirate cigarete i čokoladu? Da li ste bili na željenom putovanju ili tek planirate? Da li ste našli posao iz snova ili pokrenuli sopstveni biznis?

Bilo da ste napisali 3 ili 13 odluka za ovu godinu, svaku možete ispuniti.

Mnogi od nas smo napisali odluke za koje verujemo da ćemo ispuniti do kraja godine, zato je sada pravo vreme da vidimo da li smo na dobrom putu.

Možda je neko od Vas u hodu čekirao listu ispunjenih stvari, a neko je jednostavno i zaboravio da je napravio listu. Možda će Vas sada neki detalj u napisanoj listi nasmejati kako ste s početkom godine želeli drugačiju stvar nego sada ili ćete biti ponosni što ste još u januaru ispunili neke odluke!

Bilo da ste počeli ili ne: uspećete da naučite kako se pravi baš ta čokoladna torta! Uspećete da pešačite 7km dnevno! Uspećete da pročitate 1 knjigu nedeljno, pa i da skupite novac za taj dobar auto! I ako zadate sebi cilj, pohvalite sebe kad ispunite bar jedan korak do ostvarenja!

Mala motivaciona poruka: Satisfakciju i zadovoljsto nakon što prežvrljate na papiru odluku br. 5 ćete dugo pamtiti!

Srećno!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ