Saveti o lepoti Femme Fatale studio     03.05.2018.

Novo otkriće nail arta: manikir „mačije oči 5D“!

U prethodnim postovima govorili smo o manikir tehnici zvanoj „mačije oči“. Međutim, nail art nikada ne prestaje oduševljavati nas novim otkrićima. Jedan od modnih trendova posljednjih mjeseci, „mačije oči“ sada je unaprijeđen i dolazi u varijanti 5D.

Manikir je ime dobio jer  izgleda kao dragulj chrysoberyl s istim imenom. Kada se ovaj kamen okreće prema zracima svjetlosti, stvara efekat sličan očima mačke. Proizvođači lakova ovu ideju podigli su na novi nivo i na tržište plasirali proizvode kojima se može napraviti ovaj tajanstveni i mistični dizajn. Uz pomoć 5D tehnike „mačije oči“ možete eskperimentisati magnetima u više pravaca i praviti po noktima različite uzorke: talase, zvijezde, spiralei sl. „Mačije oči“ zaista su interesantan način da se naprave šare na noktima i to tako što ćete sitne čestice gvozdenog praha rasporediti po površini nokta magnetom.

Za ovu tehniku više odgovaraju tamni lakovi, jer će na svijetlim bojama njegova ljepota ostati pomalo neprimjetna. Ono što će svakako svima skrenuti pažnju je kombinacija konvencionalnog manikira u crnoj bojii „mačijih očiju“ na nekoliko prstiju, posebno ako se ova tehnika kombinuje u različitim bojama. Ovaj manikir je samo dovoljan, zato samo pustite mašti na volju!

Nokti: Master Julija Knežević (Femme Fatale )

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ