fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     15.01.2018.

Novi nail art trend: zakrivljeni stakleni nokti

Internet je naprosto poludio za čudesnim 3D trendom koji dolazi iz Južne Koreje. Radi se o tzv. staklenim noktima, a kreator ove brilijantne ideje je korejska profesionalna manikirka i vlasnik salona „Unistella“ – Eun Kjung Park. Kako je sve počelo? Jednostavno je postavila slike svojih noktiju sa ovim nail artom i žene širom sveta su „poludele“ za njim. Nije ni čudo jer izgleda fanki, moderno i šareno, a sa druge strane elegantno – što ih čini super manikirom za bilo koju priliku.

Ovaj nail art zapravo se sastoji od holografskih pločica, sječenih u komadiće da podsjećaju na staklo. Mogu se stavljati da prave mozaik ili se jednostavno nabacati preko nokta i gelirati sjajnim gelom. U zavisnoti od holografskih boja, koje mogu biti tamnije i svjetlije, možete stvarati različite egekte na noktima – od tamnog svemira i efekta školjke, pa do pastelnih, sedefastih cvjetova.

Ovaj nail art postao veliki trend i zaista prelijepo izgleda, a za one najhrabrije donosimo kombinaciju staklenog i šljokičavog efekta, uz zakrivljeni oblik noktiju, koji će sigurno svima skrenuti pažnju!

Nokti: Vlado Beauty Bar

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ