fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     14.12.2017.

Nova Cuccio „In Concert“ kolekcija lakova za one koje žele biti drugačije!

Za one koje nosi ritam i koje žele biti drugačije i primijećene, stigla je nova Cuccio kolekcija lakova, nazvana „In Concert“. Kolekcija donosi najnoviju paletu hit boja, koja će vas pokretati cijelu noć. Ako ste „Born to Run“ ili jednostavno „Born This Way“, ova kolekcija je vaša karta za prvi red za trendeseterske boje noktiju, modu i stil.

Ovom kolekcijom, Cuccio klijentima želi ponuditi backstage prolaz za fantastični set boja. Kroz sjajne i efektne boje, kolekcija od 8 novih nijansi će vas odvesti kroz manikir i pedikir uslugu. Nijanse su: Groupie (crvena sa zlatnim gliterom), Spotlight (zlatni gliter), Front Row (srednje kremasto plava), Backstage Pass (zlatni shimmer), Roadie (srebrni gliter), Rockstar (trula višnja sa šljokicama), Worl Tour (svijetlo kremasto plava) i Sold Out (ljubičasti shimmer).

 

Cuccio „In Concert“ kolekcija dostupna je i u vidu trajnog laka. Kod nas u Crnoj Gori, Cuccio lakove možete isprobati u „Cacao“ beauty centru u Podgorici i Estetic Studiu „Aleksandra“ u Budvi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ