fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     13.09.2018.

Nikolina Zaninović Kokotović otkrila kako je postala najbolja vizažistica u Europi

U prekrasnoj oazi ljepote Muller trgovine u Zagrebu predstavljena je medijima pobjednica Nikolina Zaninović Kokotović koja je osvojila titulu najbolje vizažistice u Europi na natjecanju „The next make up Artist“.

Dobrodošlicu svima je uputila gđa. Laura Gebert predstavnica brenda „Make up Factory“ koji je sve to organizirao, a lijepa Nikolina je izjavila kako je samouka u svom poslu te da nema završenu školu za profesionalne vizažiste, ali s vjerom u sebe i talentom koji ima samo je dokazala da se s marljivim radom i upornošću može doći do samog trona u svijetu make upa, s velikom podrškom svoje obitelji.

Pobjednički rad Nikolina je predstavila i na samom eventu koji je sve oduševio, a Nikolina će imati čast napraviti svoju prvu kolekciju za poznati brend Make up Factory koji joj je bio velika podrška za vrijeme natjecanja, a sam brend će i na ovaj način približiti svoje uspješno poslovanje i kvalitetu proizvoda sa svim vizažistima.

Nikolina nije mogla sakriti sreću na svom licu, te se svima zahvalila što su je došli podržati te je obećala da će i dalje se truditi biti među najboljima jer njezino vrijeme tek dolazi u što ne sumnjamo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ