LIFESTYLE     25.10.2018.

Nespresso konačno stigao u Srbiju

Beograd, oktobar 2018.– Od ovog meseca istinski ljubitelji kafe konačno mogu da pronađu ovaj globalno popularni brend i u Srbiji. Poznat ne samo po kvalitetu svoje kafe, već i kao brend koji kreira celokupan doživljaj za svoje potrošače,Nespresso je u Srbiji i zvanično započeo online prodajuna svom portalu, a u prvoj polovini decembra očekuje se otvaranje prodajnog mesta, u okviru Delta City šoping centra. 

Brend je u ovom trenutku prisutan u 76 zemalja sa više od 700 butik prodavnica širom sveta, nudi čak 25 različitih ukusakafe i u skladu sa svojom politikom poslovanja omogućava 100.000 lokacija za recikliranje svojih prepoznatljivih kapsula.

Nespresso stremi ka jedinstvenosti i izvrsnosti pružajući premijum kafu u svakoj šolji, a kombinacija pravog, originalnog Nespressoaparata i Nespresso aluminijske kapsule omogućava trajni kvalitet u svakom trenutku. Dolazak Nespressana tržište Srbije sa nestrpljenjem su dočekali mnogobrojni poštovaoci ovog brenda, a u njemu će od sada moći da uživaju svi zaljubljenici kafe i doživljaja koji ovaj popularni napitak pruža.

Nespresso priča počela je vrlo jednostavnom idejom da se pravim ljubiteljima omogući uživanje u savršenoj šoljici espresso kafe. Od samih početaka 1986., Nespresso je kontinuirano usavršavao čitavo iskustvo ispijanja kafe, a najvišim kvalitetom zrna, dizajnom i doživljajem koji nudi, oblikovao je i samu kulturu uživanja u ovom napitku, širom sveta. Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Službeni distributer Nespresso kafe za Srbiju je kompanija SF1 Group, koji zastupa i brend Pandora.

 

Za više informacija i online prodaju posetite stranicu www.nespresso.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ