LIFESTYLE     04.08.2019.

Nedelja je dan za odmor!

Svako od nas voli slobodne dane kada može da se odmara, bilo da je u pitanju nedelja ili neki drugi dan. Međutim, nedelja je definitivno pravi dan za predah i uživanje. Vikend je, poslednji je dan u nedelji i treba ga maksimalno iskoristiti za odmor!

Naspavajte se!

Kako biste se odmorili, najpre je potrebno da se lepo naspavate. Isključite alarm i ostanite malo duže u krevetu. Opustite telo i um jer je nedelja pravo vreme za to!

Ugodite sebi!

Stvar koja svakoj ženi prija je nega. Ugodite sebi – stavite masku na lice, nanesite pakovanje na kosu, napunite kadu, uradite manikir i pedikir. Upalite mirišljave sveće, pustite laganu muziku, čitajte omiljeni roman – jednostavno se opustite!

Otkažite sve svoje obaveze!

Ceo dan podredite sebi i svojoj porodici. Možete otići na izlet, u šetnju, ili ostati kod kuće i uživati u zajedničkom vremenu. Provedite popodne uz omiljeni film i kokice. Posvetite se jedni drugima!

Radite stvari koje volite i koje vas ispunjavaju. Provedite dan sa ljudima koje volite i koji vam prijaju. Iskoristite nedelju da se odmorite i pripremite za naredne dane! @C

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ