LIFESTYLE     20.01.2020.

Ne uspevate da se vratite u rutinu posle praznika? Imamo nekoliko saveta za vas!

Period praznika je konačno iza nas, a tako i period odmaranja. Obaveze su ponovo tu i čini se kao da ih nikada nije bilo više. Ukoliko imate problem sa vraćanjem u svakodnevnu rutinu posle praznika, pogledajte naše savete!

Vratite se pravilnoj ishrani i treninzima!

Tokom praznika se uglavnom svi malo opustimo i ne vodimo računa o tome šta i koliko jedemo, a i treninzi su zanemareni. Sada je vreme da se vratite dobrim navikama, a one loše ostavite iza sebe. Verovatno ste tokom praznika dali sebi oduška i kada je spavanje i odmaranje u pitanju, ali sada se definitivno treba vratiti u uobičajenu rutinu!

Ne zaboravite planer!

Nabavite nov planer za 2020. godinu i krenite da ga popunjavate. Napišite sve svoje obaveze kako nešto ne biste zaboravili, a zatim napravite plan njihovog izvršavanja. Budite realni prema sebi i svojim mogućnostima i nemojte očekivati da posle toliko dana odmora odmah uspete da završite sve obaveze, već krenite redom, jednu po jednu.

Odredite prioritete!

Kada su obaveze u pitanju, morate znati svoje prioritete. Njih u planeru posebno istaknite i prvo se njima posvetite. Fokusirajte se na stvari koje su vam najvažnije, a kada to obavite, posvetite se onim malo manje važnim.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ