MODA     07.12.2017.

Najlepše kape za zimu u vašem outfitu

Zima je pred vratima, skoro je već došla pa se treba opremiti lepim i toplim kapama. Dok je nekim damama priorotet toplota a nekima ipak i sam izgled kape, izaberite ove zime neku u kojoj će vam biti udobno ali i u kojoj ćete se osećati lepo, možda nesvakidašnje. Kape će dopuniti vaš izgled a možda će se mnogi okretati za vama. Poslednjih godina su popularnišeširi raznih oblika pa umesto klasične kape možete se odlučiti za neki šešir. Pogledajte koji su modeli u trendu ove zime a koji će odgovarati vašem obliku glave.

 

Ako volite street izgled možete se odlučiti za ove proste modele koji su eventualno dopunjeni nekim ,,kul’’ natpisom ili porukom.

Isto tako možete nositi i šire kačkete koji će vam zaštiti glavu ispod kapuljače jakne ili dukserice.

 

Poslednjih godina su popularne velike pufnaste kape sa raznim kićankama, pufnicama od krzna i slično. Boje variraju od samih kapa i pufnica a vi možete se opustiti i izabrati najluđe kombinacije kao što su neke od fluorescentnih pufnica i krzna. Ako ipak volite klasične zimske boje i tonove , možete se odlučiti za crvenu, bež, svetlo sivu, ili nežno roze varijantu.

Kao jedan neizostavni aksesoar ove zime možete poneti neki šešir. U zavisnosti od vašeg senzibilteta možete nositi ove trendy šešire  i ne samo da ćete izgledati zanimljivo već ćete biti sigurni da će vaša glava biti dobro zaštićena od vetra i pahuljica.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ