fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     26.10.2017.

Nagradna igra: Osvojite prirodnu kozmetiku za svoj tip kože lica!

U susret sve hladnijim danima, kada naša koža iziskuje posebnu negu, a naročito koža lica, pripremili smo iznenađenje za vas.

Lagana tekstura, fenomenalna razmazivost, brzina upijanja, odlična hidratantnost i nega.

Svaka koža lica ima svoje potrebe, tip kože i način nege koji joj prija, a naravno pogotovo i poseban proizvod.

Zato je Diva Prirodna Kozmetika u saradnji sa našim timom rešila da nagradi jednu damu setom krema za njen tip kože. Koji god tip da imate, Diva ima adekvatnu negu. Sve kreme su sa prirodnim (većinom organskim), luksuznim uljima, biljnim ekstraktima i drugim prirodnim sastojcima. Ekskluzivna ulja semenki krastavca, maline, pasjeg trna, semenki nara, divlje ruže, argana, kukui semenki su samo neka iz bogate riznice ulja koja koristi Diva.

Da biste učestvovali potrebno je da:

  1. Lajkujete Diva Prirodna Kozmetika facebook stranicu
  2. Lajkujete JollyWoman facebook stranicu
  3. U komentaru ispod fotografije napišete zašto biste volele da probate ovu prirodnu kozmetiku i koji tip kože imate i tagujete prijateljicu kojoj bi ove kreme isto dobro došle

Nagradna igra traje do 30.oktobra do 10h i u istoj mogu učestvovati svi čitaoci sa adresom za prijem nagrade na teritoriji Republike Srbije. Ime dobitnika biće objavljeno na JollyWoman Magazin facebook stranici, a dobitnicu biramo nasumično i to ako ispuni sve uslove igre.

Srećno!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ