LIFESTYLE     08.04.2019.

MUZIKA: Saša Kovačević postavio nove standarde u muzičkom svetu

Svojom novom pesmom i spotom Saša Kovačević je, definitivno, pomerio sve granice u muzici i zadao ozbiljan zadatak svim kolegama! Već nekoliko dana „Prevarena“ je u trendingu na You Tube – u na prvom mestu i to ne samo u Srbiji, već u regionu! Pored naše zemlje, slušaoci u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini su, takođe, već u prvim taktovima zavoleli ovu pesmu.

Spot je pretvoren u visokobudžetni kratki film, koji nosi veoma važnu poruku za mlade devojke! Prelepi kostimi, ambijent, gluma, kao i sama pesma bude posebne emocije i navodi nas da razmislimo koliko je, zapravo, bitna prava ljubav. Ovakva ekranizacija, kao i sam tekst, malo koga ostavlja ravnodušnim.

A upravo devojku koja je birala lagodan život umesto prave ljubavi i na kraju bila prevarena glumi Maja Marčić, naša manekenka i višestruka misica, koja je svojom nesvakidašnjom harizmom i lepotom upotpunila ceo doživljaj ovog muzičkog ostvarenja.

Nakon kompozicija koje su zavladale našom muzičkom scenom, a gde se pominju raznorazni brendovi, alkohol, preovladava oskudno odevanje itd., ova pesma puna emocija je pronašla put do srca publike u trenu, doživela je ogroman uspeh za svega nekoliko dana, a mi sa sigurnošću možemo da tvridmo da će se slušati godinama, bez obzira na aktuelne muzičke trendove.

Ukoliko niste do sada, obavezno poslušajte pesmu i odgledajte spot!


Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ