MODA     13.06.2017.

Mother & daughter match: najposebnija kolekcija Anite Pokrivač

Ovo leto dizajnerka Anita Pokrivač predstavlja nešto drugačiju kampanju. Naime, radi se o mama – ćerka haljinicama koje su istog ili sličnog kroja, no najvažnije da su od istog materijala. Kao modna kulisa za snimanje ove letne kampanje poslužio je Anitin rodni grad, Čakovec. Lunapark, zlatna polja i rodno mesto bili su dobitna kombinacija u kojoj se emocije nisu mogle sakriti.

„Eksplozija osjećaja, ljubavi i pripadanja, prijateljstva te divne uspomene, vratile su me u djetinjstvo pa sam samim time htjela to prenijeti i na svoju kćer. Nadam se da će svi osjetiti da ovo nije samo još jedna kampanja u nizu, već slavlje ljubavi kroz jednu emotivnu priču mame, kćeri, haljina, zabave, sladoleda, zabavnog parka i svega onog što nas mora podsjećati da nikad ne prestanemo biti djeca“, izjavila je Anita.

Kolekcija se sastoji od kratkih i dugih haljina za mame i malih haljinica za njihove princeze. Gotovo sve haljine su od prirodnih materijala, pamuka i viskoze s elastinom u kombinaciji sa čipkom. U kolekciji se takođe nalazi i jedan model koji je za svečanije događaje, plise sa srebrnim nitima koji nam dolazi u tri boje.

Photo: Bloom studio by Sanja Kukec
Hair & make up: Make up by Ana Ude
Facebook stranica: ANITA POKRIVAČ DESIGN
Website: ANITA POKRIVAČ

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ