JollyMamma     16.03.2017.

Moji omiljeni, prirodni Sabi dezodoransi

Svako ko me poznaje odlično zna i za moju opsesijom svega što miriše na lavandu. Stan mi je pun mirišljavih sveća, raznoraznih sapuna, kupki itd.

Pošto sam verena za vrhunskog sportistu koji je ogroman pobornik zdravog života, a pod zdravim životom ne mislim svakako samo na ishranu, već i na treninge, stil života, pa i tu famoznu kozmetiku, pod naredbom gospodina Vasilija, morala sam i taj segment da dovedem u red.

Pretraživala sam razne blogove, sajtove, pa čak i radnje ne bih li našla zaista ono prirodno, zdravo, sigurno, a na sve to i korisno što mi treba.

Najpotrebnije mi je bilo ono što koristim svakodnevno, a to su dezodoransi i kreme za kožu.

Pažnju mi je privukao instagram profil Sabi prirodna kozmetika. Dosta pohvala sam pročitala o istoj i rešila da ih isprobam.

Naručila sam dezodorans u stiku i spreju, kremu za suvu kožu lica i puter za telo.

Dezodorans u speju sa grejpfrutom

Ovo je bio moj prvi susret sa prirodnim dezodoransom, ne znam zašto, ali ranije sam mislila da oni ne mogu da zaštite od znoja dovoljno, pogotovo ne ako imate probleme s hormonima, a svi znamo da tu retko šta pomaže, međutim prevarila sam se. Ovaj dezodorans je izuzetno nežan prema koži pazuha, izuzetno snažno obavlja svoju funkciju, makar u mom slučaju svi znate da recenzije pišem samo iz svog iskustva. Na svu sreću inače nemam problem sa prekomernim znojenjem ili neprijatnim mirisom istog, ali u periodu PMS to se drastično menja, do mera neprijatnosti, ali ogromne, tako da mi je ovo bilo i više nego nepohodno. Pre spavanja ga obavezno naprskam da utonem u lepše snove i uživam u mirisu grejpfruta, a obavezno i nakon buđenja, tako da sam zaštićena tokom čitavog dana. O tome koje olakšanje imam jer znam da je sve prirodno, što nije teško ni skontati, ne moram ni da pričam.

Dezodorans u stiku sa lavandom i ruzmarinom

On je idealan za te čuvene PMS dane kada se hormoni uznemire, a onda znoj dobija mnogo neprijatniji miris. Miris mu je jak toliko da može da otkloni i najneprijatnije mirise, a opet da prija čulu do nestvarnih mera. Moj omiljeni miris lavande, a efikasnost samog stika je fantastična. Mislim da ovo treba da bude glavni ženski saborac ženama tokom PMSa.

Puter za telo sa mangom

Pošto imam jako svetao ten i osetljivu kožu, podložna sam isušivanju iste i raznim iritacijama. Kada sam izabrala ovaj puter nisam pogrešila, jer mi je došao kao lek za istu. Posebno je pogodan za negu suve, dehidrirane, zrele, osetljive i iritirane kože. Omekšava i podmlađuje kožu. A ono što je najzanimljivije pogodan je i za kosu. Egzotičan miris ni vas, a ni vašu okolinu ne bi ostavio ravnodušnim. Totalno je flert!

Krema za lice za suvu i osetljivu kožu

E ovo ću biti iskrena, uzela sam za Vasilija. Njegova T zona lica se veoma isušuje, pogotovo nakon tuširanja, pa brisanja peškirom i onda mu je ovako nešto baš bilo potrebno. Savršena kombinacija biljnih ulja koštica kajsije, makadamije i pšeničnih klica, sa dodatkom prirodnog kompleksa ovlaživača, poboljšavaju mikrocirkulaciju krvi u koži, ishranu tkiva i elasticitet. Spas za suvu i osetljivu kožu! Njemu je zaista puno značilo.

Vasilije i ja svima preporučujemo ovu divnu, ručno pravljenu kozmetiku, koja je pre svega tu da vas posavetuje i da zajedno odaberete ono što će zaista pomoći vašim potrebama. Dezodoranse obavezno probajte!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ