MODA     31.01.2016.

Modni predlog: Ukradite stil Njujorčanki

elle-19-nyfw-street-style-h-xln

Poznato je da Njujorčanke zrače stilom i elegancijom, često ostavljajući turiste u škripcu, jer mogu dobiti prilično težak zadatak da im pariraju na lokalnom nivou stajlinga. Ljudi imaju tendeciju da su zbunjeni, jer ne znaju sta da obuku u New Yorku i zato smo mi ovde. Kao i za one koje bi kopirale sa zadovljstvom neobične stajlinge sa ulica New Yorka.

  • Nosite naočare

Bez obzira da li je sezona ili ne istih, ako nemate dobre naočare, ne možete dobiti status New Yorker. Dakle nikad ne žalite da kupite dobre naočare koje će sasvim upotpuniti i začiniti vaš stajling.

The-12-Best-Street-Style-Looks-from-New-York-Fashion-Week-with-sunglasses-making-a-statement

  • Budite lepe

New York i lepota, obično su sinonim jedno za drugo. U bilo koje doba dana da pogledate, na ulicama New Yorka će te imati bukvalno predstavu stajlinga. Biti organizovan je atraktivno, i to je ono što čini te žene. Nije bitno da li je to njihova prelepo sređena kosa ili savršeno stilizovani nokte, one obožavaju da vode računa o sebi, svom telu, odeći.

new-york-outfits

  • Mešajte boje, teksture…

U životu je sve u pronalaženju balansa. Ovo je takođe nešto što temelji New York FW. Žene su prilično šarenolike, kako po svojim ličnostima , tako i stajlinzima. One su poznate kao nezavisne i samostalne cure i zato se ne plaše da uklope različite nijanse, različite sezone, teksture, boje, samo dok odgovara njihovom raspoloženju.

new-york-fashion-week-street-style-photos-street-style-anya-ziourova-phil-oh-vogue

  • Crno za spas

Pitate se šta da obučete u New Yorku kada potpuno ostanete bez ideja. Svaki stilista bi vam na ovo odgovorio sa dve reči… NOSITE CRNO! Crna jeste i uvek će biti jedan konačan izbor.

new-york-street-fashion

  • Torbe i aksesoari

Žena u New Yorku je nepotpuna bez torbe. Pored divnog modnog detalja, torbu su svugde pa i u New Yorku efikasne da ponesete telefon, gomilu šminke i raznih drugih potrepština. Pored torbica, ono što odlikuje New Yorčanke su i kape i šeširi. One takođe vole da za kraj dodate mešavinu srebra i zlata u nakitu.

new-york-accessories

  • „Šta je ovo?”

Poslednje, ali ne i najmanje važno…OBUĆA! Ovo je nešto sto je veoma važno za New York stil. Što je visa klasa žene to su manje šanse da je vidite bez štikli. Štikle su obavezne u New Yorku.

new-york-footwear

Sve u svemu , New York je grad koji ceni ljude koji imaju određenu dozu hrabrosti u biranju svog stajlinga. Šta se nosi u New Yorku je u potpunosti do ličnosti pojedinca, ali treba imati na umu da je grad prepun samopouzdanja s dodirom ravnoteže i sve, pa i stil će biti nepogrešivi.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ