LEPOTA&ZDRAVLJE     29.03.2018.

„Majirel“: revolucionarna farba za kosu!

„Majirel“ boja za kosu iz L’Oréal Professionnel laboratorije bez sumnje je jedan od najinovativniji novih proizvoda koji oduzimaju dah, proizvod koji je spojio preko frizere iz preko 50 zemalja svijeta i preoblikovao frizersku industriju. Za ambiciozne frizere današnjice ova boja je ‘must’ i predstavlja savršen spoj s njihovim brand imidžom, kao i neprekidnom obavezom da nude najbolje usluge i kvalitet proizvoda. Slavne osobe i najzahtjevniji klijenti svjedoče i podržavaju ovu novu revoluciju boje, s velikim entuzijazmom, koji prevazilazi sva očekivanja.

Više od 105 godina nakon što je Eugèn Schueller izumio modernu farbu za kosu, hemičari L’Oréal Researcha postigli su nezamislivo. U potpunosti revidirajući proces tradicionalne boje za kosu, izumili su permanentnu boju za kosu bez amonijaka i mirisa koja optimalno poštuje vlakno kose i vlasište. Riječ je o neuporedivoj tehnološkoj revoluciji koja već sada u potpunosti mijenja profesiju kolorista kao i iskustva žena koje farbaju kosu u salonu. Radi se o nevjerojatno gustoj, bogatoj smjesi boje i mirisa. Svilenkasta, lagana tekstura elemenata koji sačinjavaju „Majirel“ boju (miješaju se nevjerovatno brzo i lako, zahvaljujući spontanom procesu miješanja, koji djeluje poput ekspresne emulzije. Tekstura ove boje nudi nevjerovatnu gustoću savršenu za aplikaciju, koja će omogućiti izvrsne rezultate boje. Bogata tekstura bez mirisa pruža u potpunosti novo čulno iskustvo permanentne boje za kosu, koja klijente i koloriste neće ostaviti ravnodušnima. Uz ovu boju, profesionalcima je savršen salon na dohvat ruke: tehničko okruženje bez oštrih mirisa omogućava prostor za umjetničko izražavanje i unapređenje ženske ljepote.

Upotreba ovakve boje za kose predstavlja dosad neviđeno iskustvo za klijente u salonu, a evo i argumenata: sigurnost u postizanju boje po njihovom izboru, bogata smjesa koja se priprema pred njima, ugodna atmosfera bez mirisa, brža aplikacija od korijena do vrhova, optimalno poštovanje vlasišta, poštovanje kose od korteksa do površine, duboka, sjajna, blistava boja i meka kosa poletne teksture. „Majirel“ boja bez amonijaka i mirisa omogućuje savršeno prekrivanje sijede kose, poštujući vlasište i vlakno kose. Izbor boja je bezgraničan zahvaljujući unaprijed doziranim tubama koje omogućavaju laganu aplikaciju zahvaljujući baršunastoj teksturi, a nijanse garantuju krajnju preciznost u smislu željene boje, sa stvarnim toplim i hladnim tonovima.

Farbanje „Majirel“ farbom, kao i ostalim farbama iz L’Oréal Proffessionel palete, dostupno je u salonu ljepote „Femme Fatale“ u Budvi. Kao što možete vidjeti iz fotografija radova mastera Danijela, rezultat je i više nego fenomenalan!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ