JollyMamma     07.09.2016.

Magični i romantični H&M ružičnjak – Deo nove H&M Studio A/W 2016 kolekcije ljubavi

Ovi dani su fenomenalni za predstavljanja nove H&M kolekcije za jesen/zimu s obzirom da već dva dana kiša pada i sve je jako tmurno. Druga stvar je što ste već sutra u mogućnosti da trknete i pogledate, probate i kupite je. Odmah ću reći da ona, naprotiv , uopšte ne podseća na monotono obojene jesenje dane, ali sasvim sigurno jeste na principu ušuškanih, mekanih zimskih krpica.

Svima nam je poznato koliko su bakini džemperi najmekaniji, najtopliji i kako se u njima uvek osećamo bezbrižno i detinjasto. To su oni džemperi napravljeni s puno ljubavi.

U savršeno mekanom džemperu iz nove H&M kolekcije sam se osetila kao da su ga stvorili baš za mene. Pomešane boje kao razlivena cela jesen i cela zima na njemu, naterali su me da se osetim u isto vreme i moćno i voljeno.

Naravno, ja ne bih bila ja, da ne izaberem nešto romantično kao svoj favorit, jer sam nepopravljivi romantik. Ali, onda se stvara problem! Ja zaista ne znam šta bih izabrala , jer cela kolekcija je u duhu romantike, ljubavi i moći.

Prednost su onda imali komadi s pregršt detalja, fantastično uklopljenih. Neizostavne ruže koje su po meni pečat same ideje i opisa nove kolekcije.

U jedno sam sigurna, da nijedna dama u ovoj kolekciji se ne može drugačije osetiti, osim, pa baš kao prava dama. Mi žene, najviše i volimo tu neku lakoću nošenja stajlinga, uklopivosti sa ostalim detaljima kombinacije, a opet izražajem samopouzdanja i same nežnosti ženske duše. Bravo H&M! Po mom mišljenju ste to i postigli!

A kolekcija ljubavi, ne bi bila kolekcija ljubavi da u meni nije probudila ogromnu želju da je podelim s mojom jačom polovinom ( opet dolazimo i do te snage) .

I defitnitvno muški deo jeste za snažnog , odlučnog muškarca, koji voli onu najsmeliju I najurbaniju klasiku.

Zamislite samo da grlite vašeg partnera koji na sebi ima miks kašmira i merino vune? Ljubav!

Zaljubite se i vi u romantiku, snagu, folklorne vesele detalje koliko sutra u svim H&M radnjama širom sveta.

obrada3

IMG_4184kp411

IMG_4248kp411

obrada 2

Untitled-3

111

IMG_4150kp411

 

Fotograf: Vasilije Šipčić

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ