fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     06.02.2018.

Madara donosi masku za obnovu kože s ugljenom i crnim blatom

MÁDARA vam predstavlja najnovijeg člana Smart Antioxidants linije iz kolekcije organskih maski za lice koja će se u veljači naći na policama.

DJELOVANJE: Maska s dvostrukim djelovanjem je pravi borac protiv utjecaja onečišćenja na vašu kožu i protiv starenja. Namijenjena je svima koji žive u urbanim okruženjima, imaju nečistu i/ili iritiranu kožu, začepljene pore i čija koža pokazuje prve znakove starenja. Sadrži antioksidantima bogato crno blato sjevera i ugljen. Čisti kožu od teških metala, štetnih bakterija i slobodnih radikala. Pospješuje obnovu stanica i ublažava djelovanje onečišćenja iz okoliša na našu kožu. Koži pruža superdozu vitamina A (age-correcting), Vitamina B3 (skin perfecting), 17 aminokiselina te potrebne minerale koji smanjuju znakove starenja, reguliraju kožu i vraćaju joj energiju i blistavost.

UPOTREBA: Nanesite na čistu kožu, pustite djelovati 5-10 minuta i temeljito sperite. Koristite 2-3 puta tjedno.

SASTAV

UGLJEN: veže nečistoće, pomaže očistiti kožu od toksina
CRNO SJEVERNO BLATO: pospješuje obnovu stanica, čisti toksine i pomaže neutralizirati štetu uzrokovanu slobodnim radikalima i tako usporava starenje. To jedinstveno 4.000 godina staro blato je puno antioksidansa, vitamina, aminokiselina i minerala.
SMART ANTIOXIDANTS COMPLEX: mahovina, praprot, gospin plašt

ANTI-POLLUTION NJEGA
Antioksidanti vs. Slobodni radikali

Okoliš značajno utječe na starenje naše kože. Do 90% prvih znakova starenja prouzrokuju slobodni radikali. Ljudi koji su izloženi onečišćenju brže stare. Onečišćen zrak zna biti i do 100x (!) štetniji od cigaretnog dima. Antioksidanti štite našu kožu od štetnih utjecaja onečišćenog zraka i umanjuju štetu prouzrokovanu djelovanjem slobodnih radikala.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ