MODA     12.11.2019.

LADIES NATION donji veš, najprepoznatljiviji proizvod sprskog brenda, uveliko osvaja svet.

Lana Spasojević, osnivačica modnog brenda LADIES NATION je ujedno i dizajner za ovu marku odeće.

LADIES NATION donji veš, najprepoznatljiviji proizvod sprskog brenda, uveliko osvaja svet.

Za manje od dve godine od zvaničnog lansiranja, ovaj proizvod je viđen na modelima, modnim i fitness blogerkama, poznatim ličnostima, u časopisima, muzičkim spotovima i na nastupima kako srpskih tako i svetskih muzičkih zvezda.

Srpska kreatorka veruje da će ovaj dvodelni komplet postati ‘timeless’ proizvod i da je samo pitanje vremena kada će svaka žena na svetu poželeti komad za sebe.

Joanna Rose Cabildo, kanadski top model, u dvodelnom kompletu

Devojke u Srbiji i širom sveta nose ovaj komad kao modni detalj, dok ga najuticajnije modne blogerke kombinuju sa brendovima kao sto su Adidas i Supreme.

Pevačica Nikolija nosila je Ladies Nation bralet na svom najskorijem nastupu u Hrvatskoj.

Jedna od najpoznatijih plesačica u Hollywood-u i glavna igračica američkog pevača Chris Brown-a, Della Hamby nosi Ladies Nation veš kao deo svoje odevne kombinacije na nastupima.

Ceo look podseća na muzičku r’n’b ikonu Aaliyah-u iz old school ere 90tih, koja je sprskoj dizajnerki bila jedna od najvećih inspiracija tokom kreiranja svog brenda.

Američka glumica i model Melanie Lopez nosi bralet u najnovijem muzičkom spotu poznatog američkog repera Tony Sunshine-a.

Ladies Nation veš se proizvodi u Srbiji i moze se naći u radnji Plug u Beogradu ili poručiti onlajn putem na oficijalnom sajtu brenda www.ladiesnation.rs.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ