LEPOTA&ZDRAVLJE     26.03.2019.

KOSA: Ulepšajte prolećne dane zanimljivom frizurom

Prolećna sezona je počela pre nekoliko dana, a po svemu sudeći biće ispunjena raznoraznim trendovima. Sunčani dani i lepo vreme su nam stigli i nemamo više nikakav izgovor za „bad hair day“! Kosa je nešto što uvek privlači pažnju, zato vi budite ti koji će ostavljati bez daha prolaznike vašom frizurom i sve to uz vrlo malo truda. Jer, mislimo da se svaka, ali svaka žena mnogo bolje oseća, kada joj je kosa lepo sređena, bez obzira kakav je dan i obaveze čekaju.

Evo nekoliko ideja:

  1. OPUŠTENI TALASI

Lepršavost je nešto što se uvek vezuje za proleće, a upravo su takvi i talasi. Sa ovom frizurom nikako nećete pogrešiti, bilo da ste se odlučili za nju u dnevnoj ili večernjoj varijanti.

2. FRIZURE SA UKRASIMA U KOSI

Kao što smo već pisali, apsolutni trend ovog proleća su ukrasi za kosu poput: manjih ili većih šnalica, ukosnica, traka itd. Bilo da se odlučite za ravnu, talasastu, puštenu ili pokupljenu kosu, samo jednim detaljem ćete dobiti potpuno drugačiju, zanimljiviju frizuru.

3. PLETENICE

I dalje su u modi! Slobodno izaberite bilo koji smer ili oblik, nećete pogrešiti. Pletenicom možete pokupiti samo deo kose ili celu, dodati sjaj ili ne, na vama je da odlučite. Pustite mašti na volju, kombinacija je bezbroj!

4. LEŽERAN REP (PUNĐA)

Rep je u trendu tokom svakog godišnjeg doba! Odličan izbor i za dan prepun obaveza, kada baš i nemamo vremena da se posvetimo našoj kosi, a opet želimo da bude lepo sređena, kao i za neke večernje, svečanije prilike, u zavisnosti od odevne kombinacije. Takođe, rep možete uz nekoliko ukosnica i poteza, vrlo lako, pretvoriti u punđu.

5. POTPUNO RAVNA KOSA

Potpuno ravna kosa sa razdeljkom na sredini je nešto što će se baš nositi ovog proleća! Ukoliko vam smeta, jer vam pada na lice, pogotovo u toplijim danima, možete je uz malo laka za kosu zalizati unazad.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ