MODA     02.02.2018.

Kopirajte look vodeće modne blogerke Bler Edi

Pored Kjare Feranji, Bler Edi spada u vodeće modne blogerke u svetu. Za razliku od svojih koleginica, koje su prvo pokrenule blog pa uplovile u svet mode, ova poznata Amerikanka poseduje dugogodišnje modno iskustvo. Naime Bler je angažovana kao glavni dekorater Gapa i u čuvenoj kući Tory Burch, na čelu sektora koji se bavi aksesoarima. Ljubav prema modi proširila je otvaranjem bloga pod nazivom Atlantic Pacific koji je u rekordnom roku doživeo svetsku popularnost.

Savršenim outfitima koji spajaju naizgled nespojive komade i printove, Bler Edi pokazuju koliko moda može biti zabavna i maštovita. Sa takvom lakoćom ona u svoj besprekorni stil neguje kako klasične elemente, tako i aktuelne trendi modele, te se čini da donosi jedinstveni spoj francuske elegancije i njujorškog šika.

Ove nedelje poznata blogerka nije odolela vanvremenskom printu koji se vratio na velika vrata. Reč je o kariranom dezenu. Iako mnoge podseća na školske uniforme, on se odavno iz klupa preselio na modne piste, a ove sezone nikada nije pristupačniji. Bler je kariranu Zara suknju visokog struka ukombinovala sa nežnom, plavom Essentiel Antwerp košuljom i J.Crew kaputom u military stilu. Posebnu draž čitavom outfitu dali su neodoljivi aksesoari – beretka brenda UO i prelepa Mansur Gavriel torba.

Ako vam se dopada Bler Edi look pogledajte u nastavku kako ga možete kopirati komadima koji su dostupni kod nas.

Kaput Chloé, farfetch.com, suknja Zara, košulja Orsay, cipele Parfois, torba Fashion Paradise, beretka H&M, rukavice Orsay, naočare Lindex.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ