MODA     20.12.2017.

Kopirajte look Olivije Palermo

Stilista, model, trendseterka, a pre svega veliki humanista, Olivija Palermo je široj javnosti postala poznata nakon što se pojavila u rijalitijima “The City” i “The Hills”. Već tada se moglo videti da se radi o izuzetnom talentnu za modu koji je izdvaja iz mase jednoličnosti te ne čudi što je 2011. godine pokrenula svoj modni sajt.

Miljenica modnih kreatora sa kojima uspešno sarađuje opravdano nosi epitet najbolje obučena žene, jer ona nikada ne greši u izboru garderobe! Olivija je poznata po spajanju naizgled nespojivih tekstura, boja i printova u savršeni look, kao i smelom kombinovanju skupih dizajniranih komada i high-street brendova čime oduševljava modne kritičare, ali i žene širom sveta jer vrlo lako mogu kopirati njen stil.

Kako je zima na pragu, a sa njom su stigli i hladni dani prelepa Olivija Palermo pokazala nam je da slojevito oblačenje ne mora biti monotono. “It” dama je kratku Zara suknju animal printa ukombinovala sa kaputom u military stilu i Club Monaco rolka-džemperom koji je must have ove sezone. Osim osećaja topline i udobnosti koji ovaj model pruža poznata trendsetarka ga je podigla na viši nivo uz Olivia + Joy torbicu intenzivne narandžaste nijanse i Aquazzura čizmice upečatljive potpetice.

Sofisticirani stajling idealan je za dnevne šetnje kada želite privući poglede drugih dok će na poslu doneti pravo osveženje nasuprot klasičnom business looku, a kako ga možete kopirati komadima koji su nama dostupni pogledajte u nastavku.

Kaput Zara, džemper Mango, suknja Asos, torba P….S….fashion, čizmice Asos.

 

Izvor fotografije https://www.instagram.com/p/BMmDQu-gVV4/
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ