fbpx
LIFESTYLE     13.02.2019.

Kolika je moć ljubavi?Najveća ovozemljska sila za koju znamo, kojoj se divimo i zbog koje živimo jeste ljubav. Često kažu da ume da boli, da nije pravedna. A da li je to tako? Da li ta nevidiljiva sila može doneti bilo šta zlo? Ne verujem u to.

Ljubav je najčistije osećanje, kažu mnogi. Činjenica. Zbog nje se radujemo, osećamo drugačije, pomaže nam da budemo bolja verzija sebe. Ljubav ne može da boli. Mogu da bole očekivanja koja smo sami imali. Mogu da bole situacije. Ali ljubav ne. Toliko je plemenita da je nezahvalno pokušati da je odbacimo. Rođeni smo da volimo. Kao poklon uz to, budemo voljeni. 

Da li možemo da zamislimo život bez ljubavi koju poklanjamo porodici, prijateljima, partneru ili ljubimcu? Kako bi to izgledalo? Nismo predodređeni za mehanizam, niti za kalupe. Ne možemo da kontrolišemo koga volimo, ali možemo znati zbog čega ga volimo. Ljubav je sila koja oplemenjuje naše srce, naš život. Uči nas da praštamo, da imamo razumevanja, da posmatramo stvari iz nekog drugog ugla. 

Da biste dobili ljubav, budite ljubav. Budite neko ko bezuslovno voli. Praštajte, da bi Vam bilo oprošteno. Razumite, da biste naišli na razumevanje. Sve potiče od Vas samih.

Bezgranična moć potiče sa istinskim osećanjem ljubavi, dobijate motivaciju i želju, a to je ono što nam treba; podsticaj. Ulaganje u ljubav, tačnije u sebe, donosi samo dobro. Ako ne volite sebe iskreno, nećete moći ni druge ljude. 
Zbog toga se nemojte stideti da volite, govorite to naglas i svakodnevno! Time ulepšavate život prvenstveno sebi, a onda i svima oko Vas.

Ono što posedujete u sebi, prepoznajte u drugim ljudima. Zato ne dozvolite da Vaša viđenja budu negativna, uvek pogledajte bolje. Razumite ljude oko sebe, nađite bar jednu pozitivnu stvar i fokusirajte se na nju. 

Volite iskreno i glasno u svetu gde je ljubav izgubila značenje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ