LEPOTA&ZDRAVLJE     24.07.2018.

Kako sačuvati kosu od isušivanja od sunca – šminker i frizer Damir Dado Tiganj

Posavetovali smo se sa poznatim crnogorskim frizerom i šminkerom Damirom Dadom Tiganjem o njezi kose leti. Ovaj sjajni momak je svojim radom i neobičnim stilom svakako uspio da se plasira i postane jedan od najuspešnijih frizera i šminkera. Dado je prevashodno profesor književnosti, a često njegove fotografije možete videti kako u domaćim tako i u inostranim časopisima i portalima, jer mu ni posao modelinga nije strani.

Dado:“Vreme je godišnjih odmora i gotovo da sve pripadnice lepšeg pola imaju samo jedno pitanje kako da sačuvaju kosu od sunca, slane vode kako se ne bi isušila.

Moj savet pored toga da previše ne kvasite kosu i stavljate šešire svakako da na kosu nanesete neki proizvod za sunčanje sa faktorom, na taj način sunce neće previše oštetiti kosu, a ona će se od toga lako isprati. Takođe, preporučujem da na krajeve kose pre nego što je vežete i pokupite stavite neku hidratantnu masku za kosu i pakovanje. To će vašoj kosi svakako dati mekoću, pritom ne peni i možete ga iznova naneti na mokru kosu nakon plivanja, rekao je Damir za Jolly Woman magazin.“

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ