LIFESTYLE     17.07.2019.

Kako osvojiti nekog ko i nije baš zainteresovan za vas?

Sigurno ste bar jednom bili u situaciji da želite nekog ko nije zainteresovan za vas. Šta radite u takvoj situaciji? Da li očajavate i odustajete ili radite kako osećate da bi trebalo? Ako se ne dešava ništa, možda bi trebalo da promenite tok stvari i krenete drugim putem ka osvajanju.

Prva stvar – zaboravite nametljivost!

Ukoliko vam je neko otvoreno rekao ili je očigledno da nije zainteresovan za vas, nametljivošću možete izazvati samo kontraefekat. Dobro razmislite o tome kako vi reagujete kada vas neka osoba ne zanima, šta vas to iznervira i stvori odbojnost, to vam može mnogo pomoći u ostvarivanju dobre komunikacije sa osobom koja vam se dopada.

Druga stvar – ništa ne forsirajte previše!

Ukoliko ste već obrazložili svoja osećanja ili “ ponudu“, ostavite stvari na mirovanje. Dozvolite nekome da vas poželi i da razmisli o onome na šta ste spremni.

Treća stvar – upakujte svoja osećanja i želje, pa ih prenesite na najbolji mogući način!

Dakle, poenta jeste da budete iskreni i ponudite najbolje od sebe. Upakujte svoja osećanja i prenesite ih na najbolji način, ali nemojte previše insistirati na njima, doza suzdržanosti može da zaintrigira!

Četvrta stvar – budite potpuno prirodni i svoji!

Često se dešava da baš i ne možemo da kontrolišemo naše ponašanje u društvu osobe koja nam se dopada, ali potrudite se da prevaziđete tu bespotrebnu „tremu“. Najvažnije od svega je da budete potpuno prirode, svoje i opuštene – to je ono što će se najviše dopasti muškarcima, definitivno!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ