LEPOTA&ZDRAVLJE     13.06.2017.

Kako da vratite koži blistavost i energiju za samo tri minuta

Tokom letnjih meseci i usled viših temperatura, javlja se potreba za promenom u rutini nege kože lica. Izbegavajte da na kožu nanosite više slojeva proizvoda, kako bi pore ostale čiste, a koža apsorbovala sve neophodne nutrijente iz proizvoda.

Osnova zdrave i lepe kože je hidratacija. Upravo pravilnim načinom hidratacije kroz ishranu, konzumiranje tečnosti i negu kože osiguraćete svežinu i vratiti energiju koži. Potreba za dubinskom hidratacijom izražena je tokom letnjih meseci, a naročito nakon izlaganja štetnim UV zracima, kada koža „vapi“ za hidrantnim i revitalizujućim sastojcima koji će se boriti protiv slobodnih radikala i stresa ćelija kože.

Bilo da kožu tek pripremate za dugotrajno izlaganje suncu na odmoru, ili želite da joj vratite sjaj i energiju, dovoljno je samo tri minuta da postignete najbolje i dugoročne efekte. Evo i kako!

  1. GRANDEL HYDRO ACTIVE Moisture Mask pojačava vlažnost, revitalizuje kožu koja dobija svež, gladak i mladolik izgled za samo tri minuta. U sastavu proizvoda kao aktivni sastojci izdvajaju se kompleks morskih algi i kofein. Morske alge sadrže minerale i vitamine neophodne za održavanje zdravlja kože, temeljno je hidriraju, sprečavaju prevremeno starenje i smanjuju negativan efekat UV zraka na kožu.

Da li ste znali da su se proizvodi koji sadrže kofein pokazali kao korisni za negu kože i smanjenje pojave bora? Pored toga što dan započinjete kafom, ovaj snažni antioksidans odličan je i za negu!

Sinergetskim efektom morske alge i kofein, uz ostale revitalizujuće sastojke poput morske vode dubinski će hidrirati kožu, što DR. GRANDEL hidrantnu masku čini neizostavnim proizvodom u našem letnjem beauty neseseru! O svim benefitima morske vode za negu kože imale ste priliku da čitate ovde.

Lični utisak o proizvodu:Maska je izuzetno nežne teksture u formi gela i vrlo prijatnog mirisa koji evocira najlepše uspomene na leto, more, plažu, sunce i pesak… Pored potpunog ugođaja za čulo mirisa i dodira, maska se jednostavno nanosi i uklanja sa kože, a lice ostavlja nežnim i glatkim bez iritacija i neprijatnog zatezanja kože. Odmah nakon prvog nanošenja maske primetan je efekat svežine na licu, a koža deluje odmornije i probuđeno. Najbolja stvar u vezi sa ovim proizvodom je što je dovoljno da ga držite tri minuta na licu i potom uklinite mlakom vodom – uštedećete vreme, a efektima ćete biti prezadovoljne!

P.s. Pre korišćenja maske za lice poželjno je odstranite mrtve ćelije sa kože, pri čemu piling ne treba da bude agresivan i grub prema koži kako ne bi došlo do mikrooštećenja.

Sve DR. GRANDEL proizvode možete pronaći u odabranim apotekama.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ