ZANIMLJIVOSTI     06.12.2017.

Kako da budućem tati saopštite radosnu vest?

Sazanali ste da ste u blagoslovenom stanju ali nažalost tata nije bije tu, pa sada razmišljate kako da saopštite radosnu veti tati i ostatku familije. Ako želite da taj momenat zaista bude specijalan, pogotovo ako se radi o vašoj prvoj bebi onda priredite svima jedno nezaboravno iskustvo.  Uostalom, vaša beba zaslužuje specijalan tretman a i speciajalno saznanje za njeno postojanje. Ukoliko imate nekog da vam pomogne, prijatelje, rođake, poznanike utoliko bolje. Evo nekliko originalnih i smšnih načina da to ostavrite.

 

  1. Kupite ,,kolačić sudbine’’ u Idea-i i pre nego što se bacite na poduhvat zamenjivanja papirića unutar njega, dakle na malom papiru ištampajte poruku koju želite da saopštite tati. Kada je to gotovo, probušite rupicu nekom debljom iglom ili olovkom. Onda pokušajte lagano da izvučete papir koji je u njemu i ubacite vaš papirić . Kolačić sudbine je spreman onda da ode u prave ruke.

 

  1. Idite u restoran, poslastičarnicu ili neki drugi objekat gde bi mogli da vam donesu meni ili kartu kako bi naručili. Bilo bi dobro da u tom objektu radi neko koga vi poznajete a sa kim ćete se prethodno dogovoriti da vam donese ,,bebeći meni’’ ili ,,bebeću kartu’’. Naravno pre ovog događaja smislite i ištampajte materjal potreban za ovo, i kada dođete sa partnerom u taj objakat ponudiće vam meni kakav vaš partner nije ni sanjao 🙂

 

  1. Pošaljite mu preko telefona, maila, ili unajmite nekog da odnese tati ( ako je na poslu ili negde van kuće) specijalnu pošiljku sa nkeom jasnom ali duhovitom slikom o ovoj vesti. Procenite nabolji trenutak , npr kada je pospan ujutro ili kada znate da neće ni slutiti šta se dešava kako bi ova poruka imala efekat iznenađenja.

  1. Ukolko ste se dogovorili da sa partnerom provedete mirno veče gledajući neki film ili omiljenu emisiju, poslužite mu ( ako pije recimo pivo) neku manju verziju ovog pića, tako da poređate na sto vašu flašu , njegovu i najmanju u sredini. Može popiti i tu manju bocu kada shvati i saopštite mu da će postati tata ili sačuvajte flašu kao svedočanstvo kako ovog lepog događaja koji možete kasnije ispričati svom detetu.

http://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201476/rs_500x282-140806111630-insta.gif

 

  1. Kada se uveče spremate da legnete ,pre nego što legnete ispišite na stomaku recimo poruku ,,loading’’ ili obucite majicu sa istoimenim natpisom koju prethodno možete ištampati i na taj način reći svom partneru da će uskoro stići beba. Ovo će biti nesumnjivo nezaboravno veče i za vas i za tatu.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ