fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     18.06.2019.

Kako biti lepa i na +30°C?

 

Leto je konačno stiglo, a sa njim i visoke temperature. Verujemo da i tokom letnjih dana želite da budete našminkane i lepe, ali znamo i da vrućine to otežavaju. Zato za vas imamo nekoliko saveta kako da budete lepe i na +30°C!

Ne preterujte sa šminkom!

Umesto tečnog pudera koristite BB kremu. Ona će izjednačiti ten, pokriti nepravilnosti i hidrirati vaše lice tokom čitavog dana. Ukoliko želite da prikrijete neku bubuljicu ili tamne podočnjake, koristite korektor. Neka vaš izbor bude tečni korektor, pre nego kremasti, jer ima laganiju teksturu. Ne preterujte sa količinom šminke leti i koristite proizvode koji neće opteretiti vašu kožu.

Koristite vodootporne proizvode!

Tokom vrelih letnjih dana, stvar koja vam nikako ne treba je razmazana maskara ili ajlajner. Zato koristite one koji su vodootporni. Oni će zasigurno ostati na svom mestu ceo dan. Kada je karmin u pitanju, možete izabrati mat varijantu zbog svoje dugotrajnosti ili pak lagani sjaj koji će vam hidrirati usne.

Termalna voda – spas u letnjim danima!

Leti je veoma korisno imati termalnu vodu u torbi! Možete je koristiti pre šminkanja, ali i nakon kako biste fiksirale šminku. Ključno, možete je koristiti više puta tokom dana kako biste se osvežili lice. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u ovaj proizvod, ukoliko ga do sada niste probale.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ