LIFESTYLE     21.07.2019.

JW preporuka: Tri ljubavna romana za leto

Sezona godišnjih odmora je u toku, za one koji vole da čitaju, a nemaju baš uvek vremena, sada je idealna prilika za to. Dok se sunčate na plaži ili bazenu pravo je vreme da uživate uz dobru knjigu.  Za sve ljubitelje ljubavnih romana izdvajamo tri bestselera za ovo leto!

Dragi Džone“ – Nikolas Sparks

Ako ste pročitali bar jedan roman Nikolasa Sparksa znate da je on neprevaziđen kada su romantične priče u pitanju. Roman “Dragi Džone” govori o dvoje mladih ljudi koji se nakon prvog susreta zaljubljuju, ali se razdvajaju posle Džonovog odlaska u vojsku. Savana mu obećava da će ga čekati, ali će uskoro jedan događaj sve promeniti!

Umetnost jednog čoveka“ – Nora Roberts

Umetnost jednog čoveka” je prava letnja ljubavna priča. Oslikava ljubav dvoje potpuno različitih ljudi. Kada olujna noć dovede Ženviv do Grantovog praga njihovi životi će se potpuno preokrenuti. Dok uživaju u letnjoj romansi i znaju da će se sa dolaskom jeseni rastati, shvataju da više neće moći jedno bez drugog. Da li će njihova ljubav opstati i da li će uspeti da usklade svoje živote saznajte u sjajnom Norinom romanu!

Vikend za ljubav“ – Sandra Braun

Uzbudljiva ljubavna priča idealna za leto svakako je “Vikend za ljubav”. Sandra Bulok predstavlja nam Sin koja je svesna da, nakon smrti muža, uvek može da računa na Vorta, njegovog najboljeg prijatelja i poslovnog partnera. Vort, nepopravljivi zavodnik, uvek je tu za nju, da joj pomogne, zasmeje i uteši. Kada se dogovore da provedu vikend u Akapulku, ni ne slute da će se među njima roditi nešto više od prijateljstva. Sandra nas na neverovatan način vodi kroz priču iz koje saznajemo da li će njihova romansa trajati samo tokom vikenda ili ipak nešto duže.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ