LEPOTA&ZDRAVLJE     20.11.2017.

Jesen u znaku obrva: nove Revlon Color Stay olovke

Obrve su poslednjih godina “značajno dobile” na važnosti. Deceniju unazad, ili malo manje, važilo je geslo “što tanje to bolje”. Bilo je žena koje su ih jednostavno depilirale i izvlačile samo tanku crtu braon ili crnom olovkom. To bi sigurno izazvalo u najmanju ruku neobične reakcije kod onih koji nijesu svjedočili tom fenomenu. Međutim, sada je trend “natural look”, a mnoge žene imaju jednu “boljku” kada je njihovo lice u pitanju: rijetke obrve, pa im proces šminkanja obrva oduzme dosta vremena. U tim slučajevima najčešće se koriste olovke, zbog preciznosti i lakšeg definisanja samih obrva, a na putu do one savršene olovke promijenićete ih na desetine. Ipak, bez obzira na modu, koja se iz godine u  godinu mijenja, uvijek se držite pravila da ne mijenjate previše prirodan oblik vaših obrva, jer upravo takav oblik vam najbolje pristaje i na taj način ćete, bez obzira na aktualne modne trendove, s obrvama koje lijepo uokviruju vaše lice i ističu njegove crte, sigurno uvijek biti u trendu.

Kad smo kod obrva, stigao je novi Revlon proizvod koji je već postao beauty hit! Riječ je o odličnim olovkama za obrve (u tri super nijanse) koje savršeno pristaju plavušama, brinetama, ali i crnkama. Mene lično oduševljava činjenica da samo tri nijanse (blond, soft brown i dark brown), pokrivaju potrebe svih žena.

Posebnost ovog proizvoda ogleda se u tome što Revlon ColorStay ™ olovka za obrve upotpunjuje, definiše i ukrašava obrve u dva jednostavna koraka: s jednim krajem (na kom se nalazi boja) najprije popunite i oblikujte obrve. Novi luk obrve omekšajte četkicom koja se nalazi s druge strane ovog proizvoda. Ono što dodatno oduševljava je dugotrajna, vodootporna formulacija proizvoda, koja je postojana 24 sata. Iz tog razloga, obrve više neće biti iste, a ovu fenomenalnu olovku obožavaće i plavuše i brinete! Nove Revlon olovke za obrve možete pronaći u Mil-Pop prodajnim objektima.

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ