MODA     10.01.2018.

J.Lo zaštitno lice nove Guess kampanje!

Američki brend Guess ponosno je najavio da će glumica, pjevačica, plesačica, zabavljačica, filantropistkinja i modna ikona, Jennifer Lopez biti zaštitno lice reklamne kampanje za Guess Jeans u sezoni proljeće / ljeto 2018.

„Kada me je Paul Marciano pozvao da budem nova Guess djevojka, bila sam veoma počastvovana i uzbuđena što ću postati dio kultnog brenda koji obožavam još od tinejdžerskih dana“, izjavila je J.Lo. “Kada pogledam rane Guess kampanje, vidim sve te predivne modele i ikonične fotografije koje je Paol stvorio. Biti izabran za nosioca proljećne kampanje za Guess nevjerovatan je kompliment“. Art direkciju potpisuje Paul Marciano, ko-osnivač Guess Inc. brenda, dok je iza objektiva bila modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Kampanja je inspirisana uzbudljivim i dinamičnim životom koji Lopezova vodi na relaciji Las Vegas – New York – Hollywood, a atraktivni kadrovi nastali su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične Guess kampanje uz neizbježan uticaj estetike i ličnog stava Jennifer Lopez.

“Jennifer Lopez je Guess djevojka iz snova. Ona je ostvarena umjetnica, ikona, nevjerovatno senzualna“, izjavio je Marciano. “Njen uticaj nastavlja da raste i ova kampanja odaje počast ženama koje sa godinama dobijaju na ljepoti i stilu. Njena ljepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Jennifer prihvatila da bude naša nova Guess djevojka, ali u isto vrijeme i ’Femme Fatale’ za Marciano“.

Takođe, Guess potpisuje styling za poslednji spot ove dive „Amor, Amor“.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ