fbpx
MODA     09.10.2017.

Izipizi ima naočale od kojih se nećete odvajati

Iako sezona sunčanih naočala polako ostaje za nama, francuski brend IZIPIZI sprema zanimljive novosti za nadolazeću jesen/zimu 2017.

Svima kojima se dogodilo da svoje dragocjene naočale za čitanje negdje zametnu, izgube ili čak sjednu na njih dan će zasigurno popraviti predstavljanje novog #F okvira naočala! Ovaj novi model naziv duguje prvom slovu riječi Foldable koja nam otkriva glavnu karakteristiku – savitljivi okvir može se jednostavno preklopiti napola, lako stane u najmanji pretinac i lako ga je nositi posvuda. Iznimno lagan materijal sličan gumi, fleksibilne ručke i mini etui čine ovaj model naočala za čitanje iznimno jednostavnim i praktičnim za nošenje.

Osim novog modela okvira, IZIPIZI u hladne dane koji nas očekuju unosi i neke nove boje! Posebna, limitirana edicija naočala za čitanje i zaštitu od ekrana u nazivu Soul skriva posvetu 1960-tima kao razdoblju ludog šika, želje za emancipacijom, osvajanja svemira i eksplozije pop-soul ritmova. Tu maštovitu i pomalo ekstravagantnu priču IZIPIZI predstavlja kroz tri nove boje okvira – noćno plavu, narančastu i smeđu. Ove tople, a istovremeno snažne nijanse uhvatit će i posljednje zrake sunca, na primjeren način oprostiti se s ljetom i u skorašnju zimu unijeti pregršt pozitivne energije. Praktičnost, pozitivna energija i šik izgled – IZIPIZI kombinacija kojom ne možete pogriješiti!

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ