LIFESTYLE     10.10.2019.

Izabrana je najlepša Srpkinja za 2019. godinu – ANDRIJANA SAVIĆ!

Sinoć u Kombank dvorani održan je izbor za Miss Srbije – dvadeset devojaka se borilo za prestižnu lentu. Prema odluci žirija titulu najlepše dobila je Andrijana Savić! Andrijana je iz Gornjeg Milanovca, ima osamnaest godina i pohađa Srednju medicinsku školu u Zemunu. U slobodno vreme trenira boks, a u budućnosti bi želela da se bavi lepotom i menadžmentom. Kada je prilikom proglašenja pobednice čula svoje ime, preovladale su emocije i zaplakala je.

“ Mnogo sam uzbuđenja i nisam još uvek svesna pobede. Devojke su prelepe, nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala! Verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne! Velika je čast nositi titulu najlepše, trudiću se da opravdam poverenje koje mi je donelo zvanje Miss Srbije!“ – rekla je Andrijana nakon stavljanja krune i lente.

Titulu prve pratilje ponela je Ivana Bogdanovski, a titula druge pratilje otišla je u ruke Katarine Mićić.

Žiri je odlučio, na čijem čelu je bila i ove godine Vesna de Vinča, da je najfotogeničnija od svih Jovana Lišanin, koja je postala i „Lice Pink-a“, a najšarmantnija Željana Stojanović.

Jedan od momenata koji je obeležio ovogodišnje takmičenje – nastup dizajnera i tenora Stefana Đokovića! On je izveo tri operske arije, dok su ga devojke pratile na bini noseći njegove modele. Pored njegovi modela, devojke su nosile i modele Ene Popov i Marije Šabić.

Takođe, dat je omaž arhitekti Predragu Peđi Ristiću, koji je nedavno preminuo. Više od hiljadu pravoslavnih hramova u Srbiji je sagrađeno po njegovim idejama.

Na ovom prestižnom događaju pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su: Lidija Vukićević, Snežana Dakić, Biljana Obradović, Kristina Kija Kockar, Darko Tanasijević, Suzana Mančić, Sanja Stanković, Teodora Džehverović i mnogi drugi. Voditelji programa bili su: Jelena Andrejević, Darko Panović, Nemanja Velikić i Mihajlo Pavić.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ