LIFESTYLE     29.09.2019.

ISTINITA PRIČA: Hajde da svi zajedno vratimo HELENI, riđokosoj lepotici, bezbrižno detinjstvo!

Helena je najstarija od tri sestre. Ona je jedna riđokosa devojčica, ima okice plave kao nebo, a upravo to je od rođenja čini posebnom. Ona ima nepune 4 godine. Bila je devojčica koja je uvek vesela, nasmejana i vrlo radoznala.

Sve se promenilo jednog momenta kada Helena počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede. U početku se to pripisuje njenoj ljubomori prema tek rođenoj trećoj sestri.

Njene mučnine i patnja traju mesec dana, a nakon toga 17.08.2019. godine dijagnostikovan joj je hidrocefalus. Ona  tog dana ostaje u bolnici na Kliničkom Centru, odeljenje neurohirurgije. Roditeljima tamo saopštavaju još jednu strašnu vest.

Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je usledila još jedna operacija. Ona iz obe izlazi kao pravi mali heroj, sa osmehom na licu. Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus) i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje lečenje na klinici u Parizu!

Ovoga puta za dalju borbu ste joj potrebni i vi!

Porodica nije u mogućnosti da obezbedi dovoljnu sumu novca koja je potrebna za lečenje. Stoga vas molimo, zbog Helene, zbog svega onoga što ona tek treba da postane, da budete uz nju, da iz ove borbe izađe kao pobednik. 

Hajde svi zajedno da se borimo za Helenin život i vratimo joj oduzeto bezbrižno detinjstvo!

Slanjem SMS poruke:

Upišimo 707 i pošaljimo SMS na 3030!

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske:

Upišimo human707 i pošaljimo SMS na 455!

Uplatom na dinarski račun:

160-552151-92

Uplatom na devizni račun:

00-540-0004253.9
IBAN: RS35160005400004253935
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka:

E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka:

PayPal

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ