fbpx
LIFESTYLE     03.05.2019.

Internacionalni modno – scenski performans „ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA“

Modno – scenski performans „ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA“  oborio je publiku sa nogu. Internacionalni show sa gostima iz BiH, Beograda, Podgorice, nakon četiri meseca priprema odjeknuo je daleko.

Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima, ali i kako zaslužimo tako i starimo, osvojila je publiku koja je smenjivala aplauze i smeh. Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu a ‚‚Models by JG‚‚ su izneli priču jedne učionice kroz modu. Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić ( Maša i medo) i autorka projekta koja je scenarista, koreograf, organizator  Jelena Govedarica.

Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky koji je poručio da uvek budemo svoji i drugačiji, a čija kolekcija je iznesena kroz Jelenin san pre venčanja. Kolekcija maturskih haljina Snežane Vujinović prezentovana je kroz sećanje glumica na matursko veče.

Hrabra mama Sara sa svojim devojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i delom najmama u kom je učestvovala.

Dizajnerka jugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekciju Unska rapsodija predstavila je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo, ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cenjenog modnog imena. 

Muzički segment koji je kroz scenario predstavljen kao deo zabave uz TV dve drugarice i brako-razvodna parnica, iznela je pevačica Irma Sejranić. Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa  predstavili su nove kolekcije. Voditeljski dio pripao je Dijani Đordjević sa K::CN.

Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.

Brana Čavić : ”Poštujem rad Jelenin i  došla sam da upotpunim koncept, jer je ona neko ko nudi nešto inovativno, drugačije i ko je pomerio granice mode.“

Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao, a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ