LEPOTA&ZDRAVLJE     23.05.2017.

Instant lepota: Predstavljamo DR. GRANDEL ampule za lice

Da li ste nekada razmišljale o tome postoji li kozmetički preparat koji vaše lice u sekundi može učiniti lepšim? Specijalne prilike – svadbe, maturske i apsolventske večeri, važni poslovni sastanci i javni nastupi, obično su praćene profesionalnim šminkanjem u cilju postizanja besprekornog tena. Proizvodi iz kategorije dekorativne kozmetike ne mogu „učiniti čuda“ za vašu kožu, zato je važno da je pravilno negujete. Ali kada sat otkucava, vremena je sve manje, a koža deluje umornije nego ikada ranije poželimo proizvod koji donosi instant rezultate – prelepu kožu u sekundi.

Osluškujući potrebe žena, kozmetički brend DR. GRANDEL kombinuje inovativne naučne metode sa profesionalnim znanjem i donosi jedinstveno, praktično rešenje za instant efekte ulepšavanja: ampule za lice.

Zašto odabrati ampulu?

Prednosti ovog tipa pakovanja su očigledne: direktan kontakt kože sa visoko koncentrovanim hranljivim materijama sa jedne strane i minimalnom količinom konzervansa sa druge strane. Ampule su potpuno bezbedne za ličnu i profesionalnu upotrebu. Sve DR. GRANDEL ampule dolaze u staklenoj ambalaži od 3 ml i u pakovanju se nalazi 3 ampule.

Kako da koristite DR. GRANDEL ampule?

Ampule se mogu koristiti za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje stanja kože. Tretman može trajati od jedne do četiri nedelje, zavisno od potreba kože. Nakon temeljnog čišćenja kože, nanosi se sadržaj ampule na lice, vrat i dekolte i nežno umasira u kožu prstima, dva do tri puta nedeljno u toku tretmana.

Kako da otvorite ampulu: promućkajte pre upotrebe i proverite da tečnost ne ostane u vrhu ampule. Crna tačka, koja označava mesto lomljenja treba da bude okrenuta ka vama. Da bi zaštitili prste, obmotajte ampulu maramicom.

Bilo da vašoj koži nedostaje svežine, ili želite vidno da zagladite bore, smanjite crvenilo i osvežite pore na licu – postoji DR. GRANDEL amupula baš za vas.

Svakoj koži potrebna je hidratacija

Bez hidratacije nema ni lepe kože. Podjednako je važno hidriranje organizma pravilnim unosom tečnosti i namirnica, kao i nega kože. Posledice naglih temperaturnih promena, vetra i suvog vazduha videle su se na mojoj koži – umor, suve zone na licu, nedostatak sjaja. Ovaj problem rešila sam korišćenjem DR. GRANDEL Hydro Active ampule. I zaista – odmah po nanošenju primetna je razlika u izgledu kože. Lice je osveženo, koža revitalizovana i okrepljena, a znakovi umora otklonjeni. Ampula DR. GRANDEL Hydro Active pokazala se kao odlična u noćnoj nezi lica kada je nanosim ispod noćne kreme.  Zbog lagane teksture i trenutnoj upijanja u kožu dobro se pokazala i kao podloga za šminku, a sitne nepravilnosti na koži „zaglađuje“ bolje od bilo kog prajmera.

Hijaluron prija svakoj koži

U dvadesetim godinama koža sadrži obilje hijaluronske kiseline, a kako starimo ta količina postepeno opada što dovodi do gubitka tonusa i svežine. Ono što je važno da znate jeste da, pored procesa starenja, na razgradnju i gubitak hijalurona u organizmu utiču i UV zračenje i zagađenje vazduha. U mladim (i ludim) godinama zaboravimo da nanesemo kremu za zaštitu od UV zraka tokom šetnje, odlaska na posao, fakultet, u prodavnicu. Nakon par takvih dana primetićete da su fine linije oko usana i očiju vidljive, a koža deluje umorno. U takvim situacijama trenutno rešenje su DR. GRANDEL Hyaluron ampule za lice.

Ovu ampulu prosledila sam na korišćenje i mami jer, posmatrano iz starosne perspektive više odgovara njenim godinama. Efekat na njenoj koži je ono o čemu svaka osoba zaposlena u sektoru marketinga nastoji da prenese propagandnom porukom, a svaki korisnik Photoshop-a da dovede svoje veštine „peglanja“ slika do tog efekta. J Bore su popunjene, konture lica zaglađene, a koža u trenutku deluje osveženo.

Spisak prodajnih mesta DR. GRANDEL kozmetike možete pogledati ovde, a aktuelnosti možete pratiti na DR. GRANDEL Srbija zvaničnoj Facebook stranici.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ