fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     21.07.2019.

Festivali – idealna prilika za igranje šminkom!

Leto je vreme festivala, a ne postoji bolji period za eksperimentisanje sa šminkom. Pustite mašti na volju, igrajte se bojama i tehnikama i uživajte u provodu pod otvorenim nebom!

Igrajte se bojama

Ne postoji bolja prilika za jarke boje na licu i očima. Nanesite jarko rumenilo, dramatični ajlajner u boji ili kombinujte različite boje senki na očima. Spajajte nespojivo. Ne postoje ograničenja. Opustite ruku i igrajte se bojama!

Crtanje po licu

Kad smo kod boja, tu je i čuveni face art, odnosno, crtanje po licu. Koristite ajlajnere u boji ili tečne senke kojima ćete nacrtati šta god vam padne na pamet. Budite smele i kreativne. Možete crtati različite oblike i motive, poput zvezdica, cvetića ili jednostavnih nepravilnih oblika.

Pegice i šljokice

Uvek je pravo vreme za šljokice, a kada su festivali u pitanju apsolutno su neophodne. Možete ih naneti na oči ili nemarno po licu, a takođe i na ramena što je posebno zanimljivo. Takođe, pegice su pravi hit na festivalima. Ukoliko ih prirodno nemate, možete ih nacrtati ajlajnerom ili olovkom za oči. Pored klasičnih smeđih, možete nacrtati i metalik pegice koje su pravi Instagram trend.

Festivali su prava prilika da se opustite, date sebi oduška i izgledate onako kako zaista želite a ne usuđujete se na to svakodnevno. Opuštena odevna kombinacija, nesvakidašnja frizura i potpuno luda šminka pravi su izbor za ovu vrstu događaja!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ