LEPOTA&ZDRAVLJE     14.12.2016.

Ekskluzivna kolekcija „Precious Moments“ by Whisper of Nature osvaja na prvi pogled

„Precious Moments“ je nova ekskluzivna praznična kolekcija nakita Whisper of Nature  inspirisana dragocenim trenucima koje najviše slavimo u ovo doba godine, trenucima koje provodimo sa svojim najdražima, trenucima slavljenja naših dosadašnjih uspeha kao i novih koji će nam tek doći u nadolazećoj godini. Baš takva je i ova limited edition kolekcija – dragocena, blistava i sa specifičnom namerom nošenja da u naš život prizove nove trenutke i nove prilike.

Svetlucavi facetirani kristali, zlato i srebro u kolekciji pažljivo su odabrani i kombinovani s namerom da nam pomognu u ostvarenju naših želja i ciljeva, kao i da budu naš suptilan podsetnik da živimo i uživamo u svakom trenutku i da možemo postići sve što želimo.

Od kristala su izabrani vrlo upečatljiv crni opsidijan koji daje veliku snagu, crveni granat koji privlači uspeh, obilje i strast, te zeleni oniks koji daje ostvarenje i manifestaciju želja i planova, dok istovremeno nežni mesečev kamen, akvamarin i ametist potiču našu intuiciju, unutrašnjii mir i harmoniju.

Editorijal je snimljen u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, zaštitno lice kampanje je prefinjena, elegantna Chiara Dobronić koja nosi divne čipkaste haljine brenda Le Obleka iza kojeg stoji dizajnerka Katarina Žlebak.

Kako i celi brend nakita Whisper of Nature, tako i ova kolekcija nosi poruku pozitivnosti te ćete se uz nju osećati glamurozno i posebno, a odlično će se uklopiti i dodatno naglasiti svaku prazničnu odevnu kombinaciju.

Poklonite voljenoj osobi ili sebi nakit uz koji ćete slediti svoje snove i učiniti svaki trenutak posebnim i nezaboravnim – jer život se sastoji od dragocenih trenutaka koje trebamo slaviti.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ