MODA     23.08.2016.

Džastin Biber x Forever 21 – ekskluzivna kolekcija u čast Purpose turneje

Muzički superstar Džastin Biber udružio je svoju kreativnu energiju (i ime) sa sajtom Forever 21 na kreiranju kapuslne kolekcije koja će se sastojati iz svega 8 komada odeće. Ova ograničena kolekcija je zapravo deo promotivnih aktivnosti Biberove Purpose turneje.

Forever 21 je u Biberu prepoznao muzičku i modnu ikonu mlađe generacije koja svojim stilom od samog početka (setimo se samo neverovatne popularnosti Biberove frizure sa početka njegove karijere) utiče na svoje fanove širom sveta. Ipak, od ove mini kolekcije ne treba očekivati da bude nova modno-muzička senzacija jer se zapravo radi o promotivnoj garderobi koja je usko vezana za aktuelnu muzičku turneju, pa se sasvim logično na gotovo svakom modelu nalaze se lik ili delo ove kontroverzne zvezde.

00231608-01

Kolekcija se sastoji iz majica, dukserica, pilotske jakne, trenerke i krop duksa na kojima se nalazi plavokosi Kanađanin ali je i jasno naglašeno da se ne radi o dizajnerskom poduhvatu mladog pevača već o odeći kojom promoviše aktuelnu turneju. Simpatičan detalj saradnje predstavlja natpis „Justin Forever“ koji je zapravo igra reči, spoj naziva brenda i imena izvođača. Ipak, natips je i više nego prigodan za ovakav tip kolekcije.

Sudeći po fotografijama kojima je kolekcija predstavljena na sajtu komadi u okviru iste su praktični, namenjeni urbanim devojkama koje vole Bibera ali je očigledan i uticaj njegovog ličnog stila na izbor odeće koja će biti ukrašena njegovim licem i imenom. Posebnu pogodnost predstavlja cena koja ne prelazi 35 dolara pa je i iz Biberovog tima i Forever 21 najavljuju kao pristupačan način da se ponese originalna garderoba sa likom zvezde koja je ovih dana šokantno napustila popularnu društvenu mrežu instagram.

justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-1

Kolekcija se od danas nalazi na sajtu, a od 29. avgusta će se zvanično i naći u prodaji, dok će u Forever 21 radnjama biti dostupna nedelju dana kasnije.

justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-9 justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-13 justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-22 justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-31 justin-bieber-purpose-tour-forever21-justinforever-collection-40 (1)

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ