MAMA I DETE     24.02.2019.

Drage mame, BEBA FASHION nagrađuje!

BEBA FASHION je nov brend koji se bavi prodajom garderobe za mališane. Kako je jako bitan materijal od koga se prave stvari za bebe, Beba Fashion ne pristaje na kompromise, zato je svaki komad garderobe proizveden u Srbiji od 100% pamuka. Takođe, sva odeća poseduje deklaraciju, a što je još bitnije, kontrolisanog je kvaliteta.

Facebook: Beba Fashion Shop
Instagram: @beba.fashion.shop
telefon: 064/ 23 – 58 – 343

Osnivači ovog brenda imaju za cilj da omoguće roditeljima da priušte svojim garderobu po vrlo pristupačnim cenama, a vrhunskog kvaliteta. Žele da princeze i smekeri budu vrlo moderni i lepo stilizovani uz zanimljive dizajne, a istovremeno da im bude udobno to što obuku. U njihovoj ponudi možete pronaći razne benkice, pantalonice, pidžame, kapice, portikle, ćebenca, bodiće, komplete, pamučne prekrivače, itd.

Do sada imaju veliki broj zadovoljnih kupaca, jer im je na prvom mestu njihov zadovoljni osmeh kada vide svoje mališane u njihovoj garderobi. Ali, raduju se druženju i sa novim mamama i bebama, zato u saradnji sa našim magazinom organizuju nagradanu igru. Drage mame, imate priliku da osvojite po jedan kompletić za dečaka i devojčicu!


Sta mislite, kako će izgledati vaša dečica u ovim kompletima? Sigurno prelepo! Na Instagram stranici http://@jollywoman  možete pročitati uslove učestvovanja, a nagradna igra počinje danas i traje sve do nedelje, kada izvlačimo dobitnike! Želimo puno sreće svima!

Za vas smo izdvojili samo delić onoga iz široke BEBA FASHION ponude:


Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ