LIFESTYLE     19.12.2016.

Doček Nove godine u dvoje

Ne možemo osporiti atmosferu koja je pred praznike toliko čarobna da poželimo da se nikada ne završi, i zaista postoji bezbroj načina da nezaboravno provedete novogodišnju noć. Neki požele iskočiti iz svakodnevnice i otputovati negde, neki se ludo zabaviti sa društvom u klubu uz muziku do ranih jutarnjih časova, a neki ipak provesti tu noć u intimnijoj atmosferi. I dok joj jedni pridaju možda i previše značaja, drugi gledaju na tu noć kao i na svaku drugu, i požele samo da se opuste u udobnosti svog doma u društvu voljene osobe.

U tom slučaju, najbitnije je da se dogovorite oko svega. Uskladite želje i jedne i druge strane, pa ukoliko previše razlika ne postoji, nema razloga da novogodišnju noć ne provedete zajedno. Potrudite se učiniti to veče posebnim, romantičnim, uživajući u svakom trenutku.

To što ste se odlučili provesti novogodišnju noć u stanu, ne znači da treba da je provedete u pidžami ili trenerci, naprotiv, obucite se lepo, našminkajte se, sredite frizuru, ne postoji nijedan razlog da ne zasijate vašoj voljenoj osobi.

Dekorišite stan po vašem izboru, neka se oseti topla i lepa atmosfera, postoji toliko novogodišnjih detalja kojima možete urediti vaš stan da bi bilo šteta ne obezbediti se nekim od njih. Postavite svečani sto, ukrasite ga svećom koja će se savršeno uklopiti, pripremite večeru zajedno, pustite muziku po vašem izboru, pa i zaplešite malo, zašto da ne?! Onako, samo za vašu dušu.

A kada ponoćni vatrometi počnu da odjekuju i kazaljke se spoje, otvorite šampanjac, nazdravite, i poželite jedno drugom sve što želite u novoj godini.

Nakon toga, kako bi ugodjaj bio potput možete pripremite kupku, upaliti mirišljave sveće, i opustiti se u romantičnoj atmosferi.

Ukoliko nemate vaš stan, nije loša ideja da uplatite hotel u vašem gradu koji ima spa centar i prepustite se uživanju u nekom djakuziju, sauni ili bazenu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ