fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     01.08.2018.

Cosmetics“: globalna J.Lo x Inglot rođendanska žurka!

Vjerovatno znate da su Inglot i Jennifer Lopez nedavno predstavili novu kolekciju šminke, koja je u prodaji od kraja aprila, kako u cijelom svetu, tako i kodnas. Bila sam počastvovana pozivom da se među prvima upoznam sa proizvodima iz ove toliko najavljivane i iščekivane saradnje, a zatim i oduševljena prilikom da većinu njih natenane gustiram i isprobavam u miru svog doma. Sada, nekoliko mjeseci kasnije, u Inglot corneru „Cosmetics“parfimerije i marketa u Budvi, upriličena je globalna rođendanska žurka latino dive, na kojoj su prisutni bili u prilici da se zabave, testiraju proizvode iz ove kolekcije, našminkaju se i dobiju savjete od profesionalnih Inglot šminkerki. Osim toga, gosti su učestvovali u nagradnoj igri i dobili poklone izenađenja.

J.Lo za Inglot kolekcija broji čak 70 različitih proizvoda i zvijezda lično je učestvovala svim srcem u osmišljavanju ove kolekcije, uključujući raspon i odabir nijansi, reklamnu kampanju, dizajn, čak i nazive proizvoda koji su inspirisani njenom karijerom, poput „Boogie Down Bronze“ ili „Livin The Highlight!“. Pakovanja su divna, i mnogo ljepša u prirodi nego na fotografijama: jednostavna, minimalistička, elegantna, čvrsta i kvalitetna, a dodatno su stilizovana logom J. Lo i njenim imenom u rose-gold nijansi, tako da stvarno djeluju prelijepo. Cijela kolekcija rađena je u nude i zlatnim nijansama, koje su zaštitni znak Jennifer Lopez i koja je poznata po korišćenju istih.

Od ruževa, sjajeva i sjenki, do hajlajtera, vještačkih trepavica i bronzera, kolekcija je bogata proizvodima provjerenih od strane pjevačice, čiji izgled govori i više nego dovoljno, a na događaju je predstavljen i jedan od karakterističnih J.Lo make – up lookova.

Fotografija:Boško Ivović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ