MODA     03.03.2019.

„Cat eye“ naocare za sunce

Trend velikih naočara ove sezone vrlo uspešno je zamenjen jednim vintage modelom, koji se vraća na velika vrata. Sasvim sigurno će ovaj oblik obeležiti ne samo proleće i leto, već kompletnu godinu.

O njihovoj popularnosti govore i činjenice da ih je skoro svaka modna blogerka prošetala, skoro svaka modna stranica na Instagram-u objavila, kao i da se skoro svaki brend odlučio da ih napravi. Brendovi visoke mode oprobali su se u ovom izazovu, ali su takođe generalno rasprostranjene i svima dostupne.
Pretežno su izrađene od plastike, različitih veličina, a što se tiče boja i dezena – izbor je ogroman. Najzastupljenije su crna i bela boja, a dezen “animal-print”.

Odlikuje ih i nosivost u svim prilikama, uz gotovo sve odevne kombinacije. Uz kupaći, neku casual kombinaciju, pa čak i poslovno odelo, mačkaste naočare biće “glavni začin koji nedostaje”.
U zavisnosti od kvaliteta kom težimo, ali i brenda koji biramo, zavisi i cena. Ono što je dobro u ovom slučaju, jeste da su cenovno pristupačne svima. Međutim, ako posmatramo sa aspekta zdravlja, prilikom kupovine naočara ne treba štedeti. Ako se odlučimo za neki oblik i ne vidimo mu rok trajanja i “out of fashion” momenat, svakako je preporučljivo kvalitetno staklo. Čak i ako nisu ružičaste naočare, nesumnjivo ćemo imati bolji pogled na svet oko nas.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ