LIFESTYLE     17.03.2019.

Budite inspiracija ljudima oko sebe!

Inspiracija, nikad tu kada je potrebna, a uvek tu iz vedra neba. I za pisanje ovog teksta potrebna, za vašu sutrašnju odevnu kombinaciju, možda za vaš nedeljni ručak ili neki rođendanski poklon…i tako u krug. Ono što je nas navelo da pišemo na temu inspiracije jesu naši inspirativni prijatelji. Nema lepšeg osećaja od ispunjenosti nakon razgovora sa inspirativnim ljudima. Probude u vama nešto osvežavajuće, daju vam energiju, potreban polet, savet, podstrek, i osećaj da baš sve možete, a ni ne morate, dovoljno je da vidite koliko oni mogu i budete srećni zbog njih. Vi birate šta i na koji način gledate, da li kao na inspiraciju ili kao na vaš neuspeh, a uspeh nekog drugog.

Budite inspiracija. Pronađite nešto u sebi što može imati pozitivan uticaj na ljude oko vas. Neki od vas poseduju specifičnu energiju koja pokreće, neki od vas su izuzetno dobri u nauci, kuvanju, sportu, umetnosti ili su samo smeli, odgovorni, prisutni, uporni i snalažljivi. Kvantitet nije ono što je presudno, bitno je da postoji makar jedna stvar kojom vi možete da inspirišete ljude oko vas, isto kao što nije bitno na koliko veliku akciju podstaknete ljude. Osećaj koji sledi je nemerljiv. Prvo pronađite insipiraciju u sebi, prirodi, drugim ljudima, a onda prenesite to na neke druge ljude. Ulepšajte nekome pogled na svet, učinite ih motivisanim.

Dozvolite sebi da pričate naglas o nestvarnom i biće dovoljno da tako probudite nečiju malu ili veliku želju, ili stvorite ideju. Inspirišite ne samo svojim uspesima, već i svojim lepim mislima, pažljivim gestovima, osećajem koje imate za druge, motivacijom kojom pristupate svojim obavezama, malim ili velikim stvarima. Lančano, ne samo što ćete osmeliti nekoga da stremi svom cilju, već ćete potpuno nesvesno prouzrokovati niz malih lepih stvari.

Ljudi koji inspirišu su dragoceni i retki, čuvajte takve oko vas i probajte da budete jedni od njih.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ