LIFESTYLE     23.12.2016.

Biramo frajera godine: Skot Istvud i Ian Somerhalder

Oni su odlični glumci i još bolji frajeri! Mnoge dame, devojke i devojčice širom sveta uzdišu za njima, a nama je potrebna vaša pomoć da odlučimo koji će poneti titulu frajera godine.

 

Skot Istvud je sin poznatog reditelja i glumca Klinta Istvuda. Prvi put se pojavio u filmu Flags of our Fathers (2006), a širokom auditorijumu postao je poznat nakon filmova Suicide Squad i The Longest Ride. Postao je zaštitno lice brenda Hugo Boss, kao i parfema Davidoff Cool Water. Šuška se da će u filmu The Fate of the Furious, koji izlazi u aprilu 2017, zameniti preminulog Pola Vokera.

Ian Somerhalder je najpoznatiji po ulogama u seriji Lost i televizijskoj drami The Vampire Diaries. Ovaj tridesetosmogodišnji glumac  rođen je u Luizijani, bavio se modelingom od svoje desete do trinaeste godine, a sa sedamnaest je odlučio da se oproba i u glumi. Bio je zaštitno lice brendova Guess, Azzaro i Versace, a zahvaljujući ulozi vampira Dejmona dobio je mnoge nagrade za najboljeg glumca. Bavi se humanitarnim radom, zalaže se za prava životinja i zaštitu živote sredine i osnivač je IS Fondacije.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ