LIFESTYLE     08.06.2019.

Bend „IRIEFM“ održao tri sjajna koncerta!

Poslednjim nastupom od tri održana u nizu, 07. juna, završena je Rezidentura IRIEFM benda! Rezidentura je serija koncerata koji se održavaju svakog dana u nizu. Na taj način je, iako već poznat, bend IRIEFM želeo da nam kompletno predstavi svoju muziku. Nastupi su održani 05. , 06. i 07. juna u Jazz Kantini Lisabon u Beogradu.

Svakog dana IRIEFM imao je goste koji su zajedno interpretirali jednu ili dve kompozicije gosta. Na prvom održanom koncertu gosti su bili Ivan Jegdić i Oliver Nektarijević. Drugogo koncertnog dana veče su ulepšali Bojana Vunturišević i Vasil Hadžimanov, dok su se na bini trećeg dana našli: Prti Bee Gee, Nemanja Kojić Kojot i Nikola Vranjković.

Vrlo energični nastup sa interakcijom sa publikom ostavio je na posetioce koncerta jak pozitivan utisak. Bend je interpretirao pesme počev od svojih starijih hitova rege zvuka do trenutnih hitova Kliziš, Putevi, Što ti telo pulsira kao i mnoge druge.

Još jedna interesantna čunjenica o ovom bendu je što bas gitaru svira devojka, Ana Protulipac! Pored toga što je sjajni gitarista, na svakom nastupu iznenadi jednim izvođenjem akustične verzije neke od pesama benda.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ