LIFESTYLE     06.05.2018.

Bajke postoje, snovi su stvarnost, a ON i njegova mašta ih realizuju!

Datum venčanja se bliži? Imate ideju kako biste želeli da izgleda Vaš najlepši dan, ali ne poznajete pravu osobu koja bi to mogla da realizuje baš onako kako ste zamislili? Potpuno Vas razumem, zato sam rešila da Vam olakšam i ako ništa drugo, da tu brigu sa spiska obaveza za sudbonosno DA prekrižite kao uspešno obavljen zadatak.

Znam koliko je važno, pogotovu devojkama da venčanje bude savršeno, detaljno osmišljeno i interesantno. Svaka sitnica mora biti na svom mestu. Previše obaveza, previše vremena i truda uloženog u sve to, vredi zabeležiti upravo tako kako jeste i dozvoliti tom momentu da živi i nakon tog dana. Jako je važno imati dobrog fotografa ili što bih ja rekla-pronaći pravo oko i kreativnu dušu. Fotograf može biti svako, ali bajke nastaju maštom.

Miloš Gavrilović je momak iz Čačka koji je svoju maštu i svoj ljubav usmerio ka fotografiji. Voli da putuje, upoznaje nove ljude i kulture i na svako svoje putovanje ponese dozu mašte i kreativnosti i učini taj period nezaboravnim. Fotoaparat je ona malena četkica kojom slikar strastveno slika akrilnim bojama po platnu, omogućavajući bajci i snovima da žive.  Miloš je rado viđen gost na mnogim venčanjima i zapravo je on ona zvezdica koju kada ugledamo zamislimo želju, jer šta god mlada i mladoženja zamislili, on pretoči u stvarnost i što je još važnije i dragocenije, doda notu čari koje poseduje kada u rukama drži fotoaparat.

Fotoapart je njegov prijatelj i poslovni partner. On mu pruža mogućnost da se pokaže kao profesionalac, a pre svega, omogućava mu da uživa u onome što voli, a to je da na licima mladenaca nacrta osmeh.

Gde god da se nalazite u svetu, koliko god da mislite da su Vaše ideje možda nerealne ili previše zahtevne, nemojte razmišljati o tome, jer ovaj momak čini i nemoguće. Ostati ravnodušan i bez komentara ili bilo kog osećanja, videvši njegove fotografije, nemoguće je. On je osoba koja Vam na jedan drugačiji način dokazuje da se snovi mogu ostvariti i sanjati budni.

Ako pak ne verujete u bajke, ostavljam Vam link da se sami uverite  http://www.milosgavrilovicweddings.com/

Venčanje je dan koji se pamti po osmesima, sreći i ljubavi. Uspomene postoje da bi nas na tu sreću podsetile. Lepo je kada ljubav pronađe smisao postojanja u Vašem životu i kada toj ljubavi dozvolite da skroji formu koja će joj omogućiti da živi i podseti na ono što je zaista vredno u životu, a to ste Vi i Vaš partner (životni saputnik), kada god to poželite.

Ljubav je smisao života.  Vaša bajka može da počne. . .

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ