LIFESTYLE     04.10.2017.

Avon i Etna Maar oduševili uzvanike zajedničkom pričom

Najnoviji i prvi ikad Avonov dual miris Eve Duet EdP lansiran je na posebnom događaju u prekrasnom ambijentu Kaptol Boutique Cinema i uz savršene delicije i iznenađenja Girls Weekend festivala.

Opuštajući se uz Avonov Duet cocktail koji je ukombinirao jagodu i naranču stvarajući i opet dual priču, uz ukusne zalogaje, slatke makarončiće i savršeno Somersby osvježenje, gosti su se prepustili mirisnoj i modnoj priči večeri.

Naša poznata dizajnerica Andrijana Subotić-Pjajčik svoju je ulogu kreativne žene koja zna što želi i vodi nas u nadrealnu stvarnost, pokazala predstavljanjem najnovije ETNA MAAR AW2017 kolekcije.

„Svaki put kad stvaram novu kolekciju moram pobjeći u svoj nadrealni svijet prepun ideja, a zatim se spustiti u realnost kako bih te ideje materijalizirala u kreacije pristupačne i razumljive Etna Maar ženi. I baš kao i u Eve Duet parfemu one tada imaju slobodu kreirati vlastite kombinacije i uživati u svojoj realnosti.“ kaže Andrijana.

Inspirirana novim dual mirisom iz Avona, priču je zaokružila posebno dizajniranim dual crno-bijelim komadima koji, baš kao i Eve Duet miris, omogućuju kreiranje više kombinacija i savršeno se upotpunjuju.

Avon lansiranjem Eve Duet parfema slavi različitost uloga koju žena u svom životu odigrava svaki dan, i u tome uspijeva. Oba su parfema dizajnirana u savršenoj harmoniji kako bi se nosila samostalno ili se miješala stvarajući mnoštvo kombinacija. Od osvježavajućeg i razigranog cvjetno voćnog do senzualnog i zavodljivog cvjetno drvenastog mirisa, Eve Duet vodi vas na put istraživanja, otkrivanja uloga, zadovoljenja svojih želja i otkrivanja novih kontrasta. Kako bi personificirala mnoge strane Eve Duet mirisa, Eva Mendes u mnoštvu svojih vlastitih uloga, kao žena, majka, glumica, uspješna poslovna žena, predstavlja savršenu ambasadoricu ove nove mirisne priče.

IFF-ov Master Perfumer Jean-Marc Chaillon stvarao je ovaj stvarno dugotrajan mirisni duet koji zapravo dijeli isto srce što i stvara tu zajedničku harmoniju oba mirisa: egzotičan amazonski vodeni ljiljan koji cvate samo 3 dana godišnje! Ovaj ljiljan u svom cvatu transformira boju i miris od zore do sumraka kako bi savršeno dočarao stalne promjene i uloge žene, pravo srce Eve Duet priče.

„U partnerstvu s Avonom, a svjestan koliko ova kompanija drži do i zna o svojim korisnicama, stvarno sam zadovoljan uspjehom kreiranja ovako jedinstvenog mirisa“, kaže Jean-Marc Chaillon.

Fotografije: Senja Vild
Make-up by Avon: Maria Santini, Darija Jug, Kristina Horvatić-Škec
Modeli: Talia Model
Koreografija: Una Schwanek
Frizura: Martina Pirak
Cipele: Högl Shoes Fashion

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ