fbpx
LIFESTYLE     08.10.2017.

Are you a Wonder Woman?

Prije nekoliko godina, sa svojih 21 godinu, moja prijateljica Ljiljana odlučila je da pokrene svoj biznis, jer je smatrala da posao u kanelariji nije nešto čime bi ona bila zadovoljna. Tako je nastao „Beatus“ rent a car. Odluku je donijela prilikom boravka u istoimenom, predivnom švajcarskom hotelu, a samo ime znači „blažen, blagoslovljen“. Nakon donošenja odluke, sa svojom kumom i „partnerom u zločinu“, Danijelom, hrabro je krenula u realizaciju kupovinom 2 automobila, a danas, nakom samo tri godine, već ih je šest i njih dvije zajedničkim snagama kreću u nove planove i poduhvate. Hrabrost i samouvjerenost, ali i smisao za biznis i nezavisnost, definitivno su, po mom mišljenju, nešto što jedna žena treba da posjeduje, da bi dobila epitet „čudesna“.

 

Outfit 1:

Total look: iBlues (Bulevar Džordža Vašingtona 2)

Choker: Пierre

Naočare: Swarovski, Optika „Optotim“ (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)

Automobil: Renault Megane Cabrio, Beatus cars (Njegoševa 79, Cetinje)

 

Osim toga, da bi bila čudesna, žena mora biti neodoljiva. Danas se plašimo da vjerujemo u bajke, u princa na bijelom konju, plašimo se da sanjamo da prava ljubav može da se dogodi i nama i tako propuštamo bezbroj prilika. Čekamo neki znak ili pravi trenutak, a u međuvremenu postanemo nestrpljive i izgubimo vjeru u ljubav. Na život više ne gledamo kroz ružičaste naočare jer smo zaboravile nešto važno: gdje god da odemo, gdje god da se nalazimo, postoji šansa da sretnemo muškarca zbog kojeg ćemo osjetiti leptiriće u stomaku. Baronesa je beskrupulozna kraljica zavođenja i savjetnica koja je ženama širom svijeta pretvorila život u bajku. U svojoj knjizi „Bićeš moj“ kaže da moramo preuzeti stvar u svoje ruke i izazvati događaje koje priželjkujemo. Ona ništa ne prepušta slučaju i za nju faktor sreće u ljubavi ne postoji: izmislili su ga onikoji ne znaju baš išta o tome. Ona je zavodnica koja slama muška srca, gvozdena ruka u somotskoj rukavici, čudesna žena današnjice… Ona je plemenita Baronesa a njena priča promijeniće vam život. Glamurozna i moćna, šarmantna i mudra, ona uspijeva da pomiri nespojivo: užurbana moderna vremena i staru dobru romantiku. Zaigrajte i vi njenu igru!

Outfit 2:

Dzemper: iBlues

Suknja: Unikat B

Cipele: MAX&Co. (Bulevar Džordža Vašingtona 16)

Choker: Пierre

Naočare: Bvlgari, Optika „Optotim“

Knjiga: „Bićeš moj“ – Baronesa, knjižara „Narodna knjiga“

 

Velika misterija zavođenja postaje lakša kada shvatite da su svi trikovi koji zaista uspijevaju zapravo jako jednostavni. Možda ste nekad čuli da se muškarac zaljubi gledajući, a žena slušajući. Da bi vaša čudesna igra uspjela, umjesto štita i mača, na raspolaganju imamo novo oružje: make – up! Poznato je da je šminka moćno žensko oružje. Zato uzmite u ruke puder, maskaru i ruž i uvijek budite uredne i sređene, možda baš iza ugla ili u prodavnici sretnete muškarca vaših snova!

Outfit 3:

Haljina, jakna: iBlues (Bulevar Džordža Vašingtona 2)

ČizmeMango (DeltaCity)

Naočare: Marc Jacobs, Optika „Optotim“

Frizura: Selman & Bojana, Vlado Beauty Bar

Make – up: Nada, Vlado Beauty Bar

Fotografija: Nikola Radović

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ