MODA     07.07.2017.

Anđela Vukosavljević zaštitno lice nove kampanje Sisters Code by SBC

Modni brend Sisters Code by SBC predstavlja letnju capsule kolekciju pod nazivom „SC Girl & The City“. Modeli iz nove kolekcije namenjeni su devojkama i ženama koje neguju urbani stil. Komadi koji dominiraju su haljine i majice u crnoj boji, izrađene od italijanske likre na kojima se nalazi print s logom brenda.

Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u saradnji s Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je ispred objektiva bila čarobna Anđela Vukosavljević/Jovovich Models.

Kolekciju prate aksesoari (popularni cekeri, backpackovi, marame, maske za mobilne telefone) koji se mogu kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju. Zbog velikog interesovanja brend je ponovio primerak restock Hoody black dress i Arizona floral dress iz protekle kolekcije.

Umetnica Lidija Petrović – Lija Creations je ekskluzivno oslikala logo signature modnog brenda Sisters Code by SBC koji je uradila Miranda Vidak – Moodytwin + Rhaw iz Los Angelesa. Ovog puta svoj lookbook kreirale su takođe u Breezegram tehnologiji koja je sve popularnija na društvenim mrežama. Sestre Bojana i Vladana Veljković, prvi put predstaviće kolekciju za jesen/zimu 2017. na predstojećem Belgrade Fashion Weeku.

Odabrani modeli su dostupni u SBC SHOP-u na https://www.sisters-code.com/shop/.

 

Modni brend: Sisters – Code by SBC

Nakit: Grubić design, Invin Jewellery

Model: Anđela Vukosavljević/Jovovich Models

Makeup & Hair: Ivana Kovačević za Akademiju Purity

Fotograf: Dalibor Danilović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ